17 Ekim 2009 Cumartesi

e.l.f. Göz Fırçalarım



İşte cici bici e.l.f. göz fırçalarım. Her biri 1$ :) Ve fiyat/kalite oranında bakınca muazzam tatmin edici.. (muazzam? neden cins kelimeler kullanıyorum blog yazarken? anlamıyorum gerçekten..)
Soldan sağa :
1) Blending eye brush : birden çok renkte göz farı kullandığımızda, renkleri yayarak düzgün geçişler sağlamamız için. Bir diğer özelliği de pudra yaymak veya likit concealer uygulaması için de kullanılabilir olması..
2) Eyeliner brush : Yumuşak değil, sert kıllı bir fırça. Hem alt hem de üst kirpik dipleri için incecik yapıya sahip. Kullanımı çok kolay. Hem kuru hem de ıslak farlarla kullanılabiliyor.
3) Defining eye brush : Göz kapağı çukuru için özel dizayn edilmiş. Yamuk bi fırça, böylece gölge yapmak için ideal.
4) Smugde eye sponge : Fırça değil sünger. Chanel'in göz kalemlerinin ucundaki süngerin aynısı. Smokey-eye yaratmak için birebir. Şahsen kendisi favorim.
İlkokuldayken resim öğretmenimin bir lafı vardı. Kadının adını bile hatırlamıyorum ama nasıl olduysa bu tavsiye aklımda kalmış. Hatırlarsınız, bazı resim malzemeleri aldırırlardı bize, Mon-Ami pastel boya, suluboya, fırça vs. Demişti ki "kaliteli fırça almak istiyorsanız fırçanın demir kısmına bakın. Eğer ek yeri yoksa, fırça kalitelidir.." Acaba bu öneri makyaj fırçaları için de geçerli midir? Eğer öyleyse güzel, çünkü fırçaların hiçbirinde ek yeri yok.. :)
Özetle : bunları alın, kaçırmayın..

0 comments:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada