10 Ocak 2014 Cuma

Kozmosim Blog Satışı - Göz Makyajı Ürünleri


Efem, göz makyajına dair elimde bulunan ürünleri sıralıyorum şimdi de.. 

Genel notlarımı paylaşayım yine.. 

Dediğim gibi, fiyatlar cidden kelepir. Kaçmaz yani.. Ürünlerin muhafazası ve bakımı konusunda ne kadar hassas olduğumu bilen bilir. Bu yüzden o konuda içiniz rahat olsun :)

Birkaç minik notum var ; 

1) 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargoyu ben karşılıyorum. Bunun haricinde kargo masrafı alıcıya ait. Ancak kargo şirketi ile anlaşmalı olduğum için beklenenin altında bir ücret ödeyeceksiniz..

2) Satın almak için yapmanız gereken tek şey kozmosim@gmail.com adresine mail atmak. Maili ilk gönderen ürünü kapar :) mailin konu bölümüne istediğiniz ürünün adını yazarsanız bana çok yardımcı olursunuz.. 

3) Tüm alışverişlerinizde minik bir sürpriz hediye ekleyeceğim paketinize. Bir torba dolusu hediyecik ayırdım. Satışa koyamayacağım kadar minik, sembolik ürünler :) umarım seversiniz.. 

Ürünlerimiz ise şöyle ; 

1) Benefit Valley of The Stars Set

Bu mini bir Benefit ürün seti. İçinde iki adet göz farı, üç adet de mini minnacık (şaka değil cidden minnacık) ürün var. Bu mini tüpteki ürünleri kullandım. Özellikle lip gloss neredeyse bitmiş vaziyette, sırf set tam olarak elinize ulaşsın diye içine koydum açıkçası, bu yüzden gloss'tan hiç bir fayda beklemeyin :)

2.5 gr Moonbeam, 2.5 gr Highbeam, 2.5 gr Lipgloss var içinde. Dediğim gibi lipgloss bitti, öldü. Moonbeam ve Highbeam ise yarıya kadar dolu gibi (minnacık şeyin yarısı dolu olsa nolur..)

Bu yüzden bu seti göz ürünlerinin içine ekledim ben çünkü bence kullanılacak esas şey göz farları. Sadece deneme amaçlı kullandım diyebilirim. 



Pırıltılı altın rengi ve beyaz far var içinde. Beyaz olan mükemmel bir highlighter bence..

Kullanılmış ürün. Fiyatı : 15 TL

2) Shiseido Eye Color Duo

Bu bir krem far. Çok özendim, çok istedim, denedim ama kullanmayı beceremedim. Büyük kısmı altın rengi, küçük kısmı koyu kahverengi. Jel eyeliner kullananlar kahverengi kısmını eyeliner gibi kullanabilir belki.. Üzerindeki 28 EUR etikete dikkatinizi çekerim.. 



kullanılmış ürün. Renk : Fool's Gold. 3 gr. Fiyat : 15 TL - REZERVE

3) Stila Vanity Fair Far Seti

Bu büyük bir setin içinden çıkan bir far paleti idi yanlış hatırlamıyorsam. Renkler şahane, ama bir türlü kullanmak nasip olmadı. İçinde büyük boy mat şampanya rengi göz far, küçük boy mat (ya da çok çok çok hafif simli desem daha doğru) koyu mor/füme arası bir far ve küçük boy pırıltılı mor far var.

Fırça bile değmedi üzerine, tamamen sıfır. 



Hiç kullanılmadı. Toplam 5.2 gr. Fiyat : 25 TL 

4) Lancome Color Design 4'lü Far Paleti - Signature Walk

Bunu almayın ya :) Satış yapan adam bunu söyler mi bilmiyorum ama cidden şurada sıraladıklarımın içinde en üzülerek paylaştığım bu.. Hiç kullanmadım. Sıra gelmedi. Tam benlik renkler aslında, ama şu an elimde buna çok yakın bir MAC palet var ve daha onu bitiremedim :(



Hiç kullanılmamış ürün. 3.4 gr. Renk : Signature Walk. Fiyat 85 TL 

(Piyasada bu quad'ların 130-140 arasında değiştiğini biliyorum.. 85 de çok ucuz değil, sattığım en pahalı ürün bu, ama işte almayın diye ehe :))


5) i.d. Bare Minerals Göz Farları

Bunlar Amerika'dan arkadaşımın getirdiği Bare Minerals setinin içinden çıkan farcıklar. Farcık diyorum çünkü cidden minicikler. Fakat çok yoğun ve pigmentliler ve inanılmaz kalıcılar. Bare Minerals kullanıcısı bunu zaten bilir, anlatmama gerek yok sanıyorum :)



Hiç kullanılmadı. Tanesi : 7 TL (Hepsini alırsanız 8 tanesi 40 TL)

Sadece koyu yeşil olanını açtım denemek için, diğerlerinin güvenlik bandı üzerlerinde duruyor. İlgilenenlere detaylı foto ve renk bilgisi aktarabilirim. Markaya göre kaçmaz fiyat :)

6) Stila Tekli Göz Farları

Bunlar da yine bir setin içinden çıkmışlardı, hiç kullanılmadı. Büyük boy hepsi. En çok satan renkleri olduklarını biliyorum. Stila'nın herşeyi güzel olmuyor bence, ama far, allık gibi ürünlerini çok başarılı buluyorum ben. Bu yüzden bu farlar şahane..



Hiç kullanılmadı. Renkler : Mystic (mavi olan), Golightly (koyu olan), Wheat (açık olan) Tanesi 10 TL 

İstediğiniz rengi belirtmeyi unutmayın olur mu?

7) Stila İkili Göz Farı

Bu farların renkleri hakkında malesef fikrim yok. Biraz araştırıp keşfedebilirsem, ilgilenip mail atanlarla paylaşabilirim sanırım.

Açık renk olan biraz kullanıldı, koyu renk olan ise hiç kullanılmadı.. Soldaki flaşlı çekim gerçek rengini daha çok yansıtıyor. 



Az kullanılmış ürün. Fiyat : 10 TL (ikisi birden)

8) MAC Prep+Prime Göz Bazı

Yine çok heveslenerek aldığım ama kullanmayı beceremediğim, daha doğrusu kullanmaya üşendiğim bir ürün. Göz farının altına baz olarak uygulanıyor ve farın kalıcılığını arttırıyor. Rengi Dark. Bu yüzden sadece koyu renk makyaj yapmadan önce uygulamaya müsait bence. 



Az kullanılmış ürün. 5 gr. Renk : Dark. Fiyat : 10 TL

9) Christian Dior 5'li Far Paleti

Yalan yok, bu paleti baya bi kullandım. Zaten fotoğrafta da görünüyor. Piyasa satış fiyatı 160-170 TL arasında değişiyor ama epey kullandığım için (özellikle gri rengi) gerçekten uyguna çıkartıyorum elden.

Koleksiyonumda Dior paletim olsun, kalıcı ve kaliteli far kullanayım diyenler kaçırmasın çünkü gerçekten başarılı bir ürün. Elden çıkarma sebebim sadece sıkılmış olmam..



Kullanılmış ürün. Fiyat : 20 TL - REZERVE

Sol alt ve ortadaki renkler epey az kullanılmış vaziyette, bilginize.. 

10) Stila Major Lash Mascara

Bildiğiniz siyah maskara. Hiç kullanmadım, kapağını bile açmadım kurur diye valla.. 5 ml. Siyah renkte. Sanırım bu da bir set içşnden çıktı.. Bu satıştaki maskara 0.18 oz. Stila'nın kendi web sayfasında aynısının 0.38 oz olanı şu an 22$'a satılıyor. 



Hiç kullanılmamış ürün. Fiyat : 15 TL

11) Bourjois Yes to Volume, No to Clumps Mascara

Bu ürünü çok övüldüğü için almıştım. Chanel'de de buna benzer bir fırça vardı bir ara.. Bir iki defa kullandım, ama normal fırçalı maskaralardan aldığım verimi alamadım.. Ben dolgun kirpik istiyorum, bu ve benzeri fırçalar ise uzatıyor. E tabi rimel bu, açılınca kuruyor. Ama bir süre daha kullanılmaya müsait bence. Fırça yapısı gereği çok az ürün alıyor üzerine.. 



Kullanılmış ürün. Fiyat : 5 TL

12) L.A. Colors Shimmering Eyeshadow

Çoook şirin iki adet göz farı. Bunlar Amerika'dan hediye gelmişti bana. Bir tane daha vardı, lacivert, onu açtım kendim kullanıyorum. 

Kendi fırçası da içinde, toz göz farları bunlar. Her biri 2.8 gr. Ambalajları bile açılmadı. Şeker şeker duruyorlar.. 





Hiç kullanılmadı. Fiyat : 10 TL (tanesi)

Lütfen hangi rengi istediğinizi belirtmeyi unutmayın..

13) Stila All Over Shimmer 

Bu ürün aslında face luminizer yani aydınlatıcı olarak geçiyor ama bence süper bir göz farı olabilir. Hem kaş altında, hem elmacık kemiğinde kullanabileceğiniz çok fonksiyonlu bir Stila ürünü daha.

Bu da bir set ürünü. 2.5 gr. Ürünün orijinal boyu 22$'a satılıyor. Bu satışa sunduğum orijinalinin yaklaşık yarısı kadar. 



Hiç kullanılmadı. Fiyat : 10 TL

14) Chanel 4'lü Göz Farı

Bu da epey kullanılmış ürünlerimden biri. Ama Chanel işte :) o parlak siyah kutuyu kimseciklere vermeye kıyamıyor insan.

Renkler şahane. Ancak epey kullanılmış bir palet. Bu yüzden Chanel için çok komik bir fiyata :)



Kullanılmış ürün. Renk : 56 Spotlight. Fiyat : 15 TL - SATILDI

Makyaj çantamda nude renklerde bir Chanel paletim olsun diyenlere.. 

15) Elizabeth Arden Color Intrigue Duo - 2'li Göz Farı

Bu da bir setten çıkmıştı, hiç kullanmadım. Biri mürdüm diğeri şeftali renklerde hafif shimmer'lı iki adet far içeriyor. 



Hiç kullanılmamış ürün. Renk : Pink Clover. Fiyat 50 TL

Aynısı Sevil'de 85 TL. Buyrunuz bu da fotoğrafı.. 



16) Lancome Mini Color Focus - Far Paleti

Bu çooook eski ve görüldüğü gibi çok kullanılmış bir far paleti. Normalde içinde 9 adet mini far olacaktı, ama 4 tanesini tamamen bitirdim. Hala sapasağlam, hala fıstık gibi.

İçinde 5 renk kaldı. Kullanılmış bir palet evet, ama 5 mini Lancome far için fiyat hiç fena değil..



Kullanılmış ürün. Fiyat : 10 TL - REZERVE

17) Stila Shadow Pots - Eye Mousse

Bunlar çoook şeker ya :) en çok ambalajlarını seviyorum. Biri vizon (taupe) diğeri mavi (sky) renklerde, cam kavanozda krem farlar. Mavi olan hiç kullanılmadı, sadece azıcccccık parmağımla dokundum. Diğerini biraz kullandım. 



Kullanılmış ürün. 4 gr. Fiyat : 10 TL (ikisini birden alırsanız ikisi 15 TL)

18) Tchibo göz farları

Tchibo'dan aldığım bir makyaj setinden çıkan göz farları. Her ikisi de dörtlü. Çok az kullanılmış. 



Kullanılmış ürün. İkisi bir arada (toplam 8 far) 10 TL

19) Gabrini Glitter Eye Liner

Hiç kullanmadım. Aldım ama öylece duruyorlar makyaj dolabımda. Sevenler kaçırmasın.



Sıfır ürün. İkisi bir arada 10 TL

20) Göz Kalemleri

Kullanmadığım 5 adet göz kalemi bir arada.. Renkleri sırasıyla; siyah, açık gri, füme, çivit mavisi ve metalik yeşil.

Füme olan kalem Lancome. Metalik yeşil olan da Pastel.



Kullanılmış ürün. 5 kalem bir arada fiyat : 10 TL

21) Stila Göz Farı Paleti

Çoook seviyorum bunu da, ama benzer başka bir paletim var çantamda hep. Bu da süper, ama hep evde duruyor ve çok az kullanabiliyorum.

İçinde büyük boy üç far birden var.

Soldaki şampanya rengi concealer üstü pudrası bile olabiliyor. 

Kullanılmış ürün. Fiyat ; 15 TL

22) Lancome Kaş Kalemi

Bunu da bir heves aldım ama neredeyse hiç kullanmadım diyebilirim. Rengi natural blonde. Bir tarafında kalem ucu, diğer tarafında kaş fırçası var. Malesef bir türlü kullanamıyorum..

Kullanılmış ürün. Fiyat ; 15 TL

Umarım beğenirsiniz bebeklerimi.. 

Çok sevgiler,

Sim



0 comments:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada