10 Ocak 2014 Cuma

Kozmosim Blog Satışı - Cilt Makyaj Ürünleri


 
Selam :)

O kadar çok ürün var ki, kategorilere ayırıp sizlere sunmaya karar verdim. İlk grubu cilt makyaj malzemelerine ayırdım. Sonrasında göz makyaj ürünleri, dudak makyaj ürünleri, makyaj setleri, parfümler ve kremler olmak üzere farklı grupları da yayınlayacağım :)

Dediğim gibi, fiyatlar cidden kelepir. Kaçmaz yani.. Ürünlerin muhafazası ve bakımı konusunda ne kadar hassas olduğumu bilen bilir. Bu yüzden o konuda içiniz rahat olsun :)

Birkaç minik notum var ; 

1) 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargoyu ben karşılıyorum. Bunun haricinde kargo masrafı alıcıya ait. Ancak kargo şirketi ile anlaşmalı olduğum için beklenenin altında bir ücret ödeyeceksiniz..

2) Satın almak için yapmanız gereken tek şey kozmosim@gmail.com adresine mail atmak. Maili ilk gönderen ürünü kapar :) Konu kısmına istediğiniz ürünü yazarsanız bana çok yardımcı olursunuz.. 

3) Tüm alışverişlerinizde minik bir sürpriz hediye ekleyeceğim paketinize. Bir torba dolusu hediyecik ayırdım. Satışa koyamayacağım kadar minik, sembolik ürünler :) umarım seversiniz.. 

Hadi başlayalım o halde.. 

1) Elizabeth Arden Bronzing Powder Duo

Bu ürün, free shop'tan aldığım bir setin içinden çıktı. Satmaya kıyamadıklarımdan biri aslında.. Ama elimde sırada bekleyen iki bronzer daha var, bu yüzden elden çıkarmaya karar verdim. 

Açık ve koyu bronz renkte iki adet pudradan oluşuyor. Karıştırıp bronzer olarak da kullanabilirsiniz, ya da ayrı ayrı kullanmayı tercih edip yüzünüzü kontürleyebilirsiniz. 




Hiç kullanılmadı. Fiyatı 45 TL

Sevil'de Elizabeth Arden marka allığın 95 TL'ye satıldığını gördüm, aşağıda sayfayı paylaşıyorum. Aynısı değil tabi, bambaşka ürünler. Gramaj olarak iki katı bir ürün olduğu düşünülünce, bu fiyat gerçekten çok uyguna geliyor.. 




2) Revlon Fondötenler

Bu fondötenler uzun süredir elimde açıkçası. Ancak hiç güneş görmeyen yerde muhafaza edildiler. Paketleri hiç açılmadı. Bu yüzden oldukları gibi duruyorlar. Üç farklı rengi var.. 



Hiç kullanılmadı. Tanesi 10 TL


3) Stila Dual Lip and Cheek Cream

Bu ürün inanılmaz güzel! Ciddi söylüyorum. Bende bir tane daha var bundan, mutlaka günlük makyaj çantamda durur. Elimdeki bu ekstra bebeği sizlerle paylaşmak istiyorum..



Hiç kullanılmadı. Renk : Peony. Fiyatı 15 TL - SATILDI

Stila'nın web sitesinde aynı ürün şu an 25$. Ama orijinal boy ve 4.25 gr. 

Bendeki ise 2.2 gr. Yarısından biraz daha fazla. Bu yüzden fiyat yine çok avantajlı.. 


4) Bobbi Brown Oil Free Even Finish Foundation

30 ml fondöten. Bunu kullandım aslında ama çok az. 20-25 ml'si kesin hala içindedir. Rengi çok açık (0 Porcelain) bu yüzden rengi bana uymuyor. Daha koyu renkteki fondötenlerimle karıştırıp kullanmıştım bir ara, ama açıkçası artık uğraşamıyorum :)


Az kullanıldı. Fiyatı 15 TL - SATILDI

Bu fondötenin piyasa fiyatı 100-120 TL arasında değişiyor. Bu kadar ucuza satmamın sebebi renginin epey açık olması..

5) Benefit Powder Pop

Çooook sevdiğim bir üründü bu. Özellikle içindeki allıklardan birini epey kullandım. Benefit'in favori renkleri Dandelion, Hoola ve Dallas'ın minik allıkları bir kutunun içinde birleşmiş, bir de mini fırçası var. Dandelion görüldüğü gibi epey kullanıldı ancak diğer renkler duruyor..



Kullanılmış ürün. Fiyatı 15 TL. SATILDI


6) Stila Contouring Trio - 3 Powders

Bu mükemmel bir ürün! Elden çıkarmayı hiç istemediğim, oturup seyretmekten çok keyif aldığım ama hiçç kullanmadığım bir ürün.

İçerisinde yüz kontürleme için 3 farklı renkte pudra var. Biri açık renk (light), biri kontürleme pudrası (dark) sonuncusu da aydınlatma pudrası (flash). Setin içinden kullanım kitapçığı da çıkıyor. Ayrıca paletin aynasının kenarlarında minik led lambalar var :) ben açma kapama düğmesini çalıştırmadım, ama kutuyu açtığınız zaman, aynanın etrafındaki bu minik ışıklar yanıyor.. 


Hiç kullanılmadı. Fiyatı 35 TL. - REZERVE

Sanıyorum bunu artık üretmiyorlar ama benzer ürünlerin fiyatı 30-30$ civarında. Yani bu da iyi bir catch aslında :)

7) Loreal Bare Naturale Mineral Blush

Elimde bunlardan iki adet var. Eskiden bu serinin mineral fondötenini kullanıyordum. Fondöteni alınca bu allıklar da yanında hediye geliyordu. İkisinin de rengi Pinched Pink (no 486). Mini boy allıklar, her biri 1.2 gr. Ancak mineral ürün oldukları için epey pigmentli ve azıcık ürünle etkili sonuç alabiliyorsunuz.. (Ben de kullanıyorum, oradan biliyorum)




Hiç kullanılmadı. Fırçası ile birlikte. Adedi 10 TL.

8) Stila Illuminating Tinted Moisturizer

Buyrunuz size Stila'nın en çok satan ürünlerinden biri. Çok hafif parlaklık veren, renkli nemlendirici. Ben bundan bir tüp bitirdim, epey başarılı idi. Aslında son zamanlarda çok moda olan BB Cream'lere benzetiyorum bunu. 


Sadece bir iki defa kullanıldı. 50 ml. Renk : Shade 1. Fiyatı 15 TL - SATILDI

Stila'nın web sitesinde aynı ürün 32$'a satılıyor.. 




9) Calvin Klein Summer Affair Bronzing Powder

Mükemmel bir bronzer. Bunu İngiltere'den getirtmiştim. Bana biraz koyu kaçtı. Bir açığını kendime sakladım, bunu da elden çıkarmaya karar verdim. Çok hafif ışıltıları olan bir bronzlaştırıcı pudra.


Hiç kullanılmadı. 7 gr. Renk : Sun Bathe.   Fiyatı : 35 TL - REZERVE 


10) Max Factor Natural Minerals Foundation

Bu da alıp kullanmadığım mükemmel ürünlerden biri. Kullanıcı yorumlarını okuyorum, herkes çok memnun. Ama rengi fondöten olarak benim için biraz koyu. Fırçası kendi içinde olduğu için, allık ya da bronzer olarak kullanabilirim diye düşündüm, ama elimde o kadar fazla ürün var ki buna da sıra gelmedi.


Hiç kullanılmadı. 10 gr. Renk : 70 Natural. Fiyatı : 20 TL. Bronzer ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim..

11) MAC Emanuel Ungaro Collection - Cream Color Base

Ben bu ürünü kullanamadım. Çok heveslendim, çok istedim ama yapamadım. Kullanıp memnun kalan çok insan tanıyorum, ama sanırım benlik değil. MAC artistleri uyguladığında şahane duruyor, eve gelip kendim denediğimde beceremiyorum malesef :( Cream color base sevenler kaçırmasın. Emanuel Ungaro koleksiyon ürünü. 



1-2 defa kullanılmış ürün. 3.2 gr. Renk : Fresh Morning. Fiyat : 10 TL - SATILDI

12) MAC Blot Powder

Yarısından fazlası kullanılmış pudra. Ben bronzer olarak kullanıyordum. Gayet güzel.


Kullanılmış ürün. Renk : Deep Dark. 12 gr(yarıdan fazlası kullanıldı). Fiyat : 10 TL

13) Loreal Mineral Powder

Çok az kullanılmış açık renk mineral pudra. Fırçası ile beraber gönderiyorum.

Kullanılmış ürün. Renk : Ivory. Fiyat : 10 TL

14) MAC Powder Blush

Çok az kullandım. Rengi bana uymuyor. Ama çok beğenilen bir ürün olduğunu biliyorum.


Kullanılmış ürün. Renk : Strada. Fiyat : 10 TL - REZERVE 

15) Tchibo Allıklar

Bunlar kocaman bir makyaj çantasının allıkları. Kullanmıyorum, öylece duruyorlar. Büyük değiller, her biri 1TL madeni para boyutunda. 



Denenmiş ürün. 8 allık bir arada 10 TL

16) Elizabeth Taylor Pudra

Bunu çok seviyorum aslında. Düzenli kullandığım bir ürün değil. Sadece düğün davet vs olduğunda, makyajımı tazelerken şık olmak için çantama atıyorum. Çok havalı oluyor, çünkü ambalajı mücevher gibi..

Çok az kullanıldı.



Kullanılmış ürün. Fiyat : 20 TL

17) MAC Fondöten

Sadece bir kez denedim. Cildime uygun olmadığı için satıyorum. Neredeyse sıfır gerçekten.



Denenmiş ürün. Fiyat : 25 TL - REZERVE

18) Shiseido Correcting Pencil

Bu çok şirin ve pratik bir ürün. Çantada çok az yer kaplıyor ve acil durumlarda hayat kurtarıyor. 



Kullanılmış ürün. Fiyat : 10 TL - REZERVE

Ladies, umarım bu güzel bebekler yeni sahiplerine hemen ulaşır :)

Siz de onları en az benim kadar sevin, tamam mı?

Detaylı fotoğraf görmek isterseniz, 2-3 ürün alıp fiyatı makul hale getirmek isterseniz, ya da herhangi bir sorunuz olursa bana mail atmanız yeterli.. Kozmosim@gmail.com

Çok sevgiler,

Sim 








0 comments:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada