10 Ocak 2014 Cuma

Kozmosim Blog Satışı - Cilt Bakımı, Makyaj Setleri, Saç ve Aksesuar



Selam, 

Son kategorimizdeyiz.. Cilt bakım ürünü denince ben ikinci el kullanımını pek önermiyorum. Bence son kullanım tarihleri ve kişisel kullanım gerekliliği bakımından riskli. Bu yüzden kullanılmış cikt bakım ürünüm sadece bir tane.. O da pompalı bir ürün. 

Birkaç minik notum var ; 

1) 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargoyu ben karşılıyorum. Bunun haricinde kargo masrafı alıcıya ait. Ancak kargo şirketi ile anlaşmalı olduğum için beklenenin altında bir ücret ödeyeceksiniz..

2) Satın almak için yapmanız gereken tek şey kozmosim@gmail.com adresine mail atmak. Maili ilk gönderen ürünü kapar :) mailin konu kısmına istediğiniz ürünü yazarsanız bana çook yardımcı olursunuz :)

3) Tüm alışverişlerinizde minik bir sürpriz hediye ekleyeceğim paketinize. Bir torba dolusu hediyecik ayırdım. Satışa koyamayacağım kadar minik, sembolik ürünler :) umarım seversiniz.. 

Şimdi ürünlerimize bakalım..

1) Adrien Arpel Coconut Cleanser

Bu bir makyaj temizleyicisi. Bu ikinci kutum. Birini kullanmıştım bir zamanlar. Normalde, bunu yüzünüze sürüp bekliyorsunuz birkaç dakika ve tüm makyajı (maskara dahil) eritiyor. Ardından suyla temizlemeniz yeterli. Ancak ben bunu makyaj temizleme losyonu gibi pamuk yardımı ile kullandım ve gayet güzeldi.

Son zamanlarda yüzümü jel ile yıkıyorum. Bu yüzden bunu elden çıkarıyorum. Coconut seviyorsanız, muhteşem ötesi bir kokusu var!! 



Adrien Arpel Coconut Cleanser 113 gr. Fiyat : 15 TL

2) O'slee Sleep Mask

Bu bir uyku maskesi :) bende bir tane daha var, fotoğrafları da benim ürünüme ait. Size açılmamış, güvenlik bandı kapalı olan bir ürün gelecek. Çoook hafif bir maske. Gece uyumadan önce ince bir tabaka halinde sürüp uyuyorsunuz, sabah uyuyunca yıkıyorsunuz. Keyifli ve mis gibi gül kokulu, hafif bir bakım. Çok güzel kullanıcı yorumları vardı, bu yüzden aldım. 


Hiç kullanılmamış ürün. O'slee Uyku Maskesi 50 ml. Fiyat : 10 TL - SATILDI

3) Clinique Pore Minimizer

Vazgeçilmezlerimden biri! Makyaj çantamda hep zaman durur. Mükemmel bir makyaj öncesi bazı benim için bu. Burnunuza, çenenize veya gözeneklerinizin derin olduğu herhangi bir yere uyguluyorsunuz. Anında gözenekleri küçültüyor. Üzerine makyaj yapıldığında mükemmel görünüyor. Çoğu zaman bunu kullanınca fondötene bile gerek kalmıyor. 



Hiç kullanılmamış ürün. 15 ml. Fiyat : 35 TL - SATILDI

4) Big Sexy Hair Volumizing Detangler

Bu uzun saçlı insanlar için bir ürün bence. Dolaşan saçları açmamızı sağlıyor, aynı zamanda hacim de veriyor. Saç kremi kullanmadığınız zamanlar, duş sonrası ıslak saça uyguluyorsunuz ve tarıyorsunuz. Saçlarınız hem kolay taranıyor, hem de hacimli görünüyor. Yarısını kullandım, yarısı duruyor.



Kullanılmış ürün. 250 ml. Fiyat : 10 TL

5) Clinique Take The Day Off Cleanser

Bu bir makyaj temizleyici. Pamuk yardımı ile kullanılıyor. Ben kokusuna bir türlü alışamadım. Yarısı duruyor. Ama 2014 içinde tüketip bitirmeniz gerekli.. 1 senede bitirebilecekseniz alın. Düzenli makyaj yapıyorsanız 3-4 ayda biter zaten..



Kullanılmış ürün. Fiyat : 15 TL

6) Clarins Makyaj Paleti

Bu da bir free shop ganimeti.. O kadar severek kullandım ki bunu.. İçinde rujlar, farlar, pudra ve bronzlaştırıcı var. Fiyat tüm set için çok uygun..



Kullanılmış ürün. Fiyat : 30 TL

7) e.l.f. Mini Make Up Kit

Bu da efsane elf ürünlerinden biri. İçinde mükemmel renkler var. Farlar, rujlar, allık vs herşey mevcut.. Detaylı sorunuz olursa mail atmanız yeterli..



Kullanılmış ürün. Fiyat : 20 TL

8) e.l.f. Makyaj Fırçası Çantası

Hiç kullanma dırsatım olmadı :( ama çok güzel bir fırça düzenleyici. Fırçalarınızı yanınızda hijyenik olarak taşımak için ideal..



Hiç kullanılmamış ürün. Fiyat : 5 TL

9) Jean-Louis Scherrer Selülit Masaj Aleti



Hiç kullanılmamış ürün. Fiyat : 5 TL

10) Victoria's Secret Coconut Passion losyon



%85'i duruyor, missss gibi kokuyor..

Kullanılmış ürün. 12 TL

11) Victoria's Secret PINK 500 ml vücut losyonu.

Fresh & Clean serisinden. Yarısı duruyor. Mükemmel bir losyon.. Sadece çok fazla benzer ürünüm olduğu için satışa koydum..



Kullanılmış ürün. Fiyat ; 15 TL

12) Toni & Guy Kuru Şampuan

Bunu hiç kullanmadım. Bir hediye setinin içinde geldi bana. Her sabah sapık gibi duş alan bir insan olduğum için benim kullanabileceğim bir ürün değil. Araştırdım, piyasa fiyatı 40 TL. Bende daha ucuz :)

Sıfır ürün. Fiyat ; 30 TL



Diğer kategorilere göz atmayı unutmayınnnn..

Sevgiler,

Sim

0 comments:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada