6 Aralık 2010 Pazartesi

"NUXE" Yılbaşında Hepimizi Sevindiriyor..


NUXE..

Markanın Fransız kökenli olduğunu biliyoruz, premium bir marka olduğunu ve sadece çok seçkin eczanelerde satıldığını da biliyoruz..

Peki "NUXE" kelimesinin fransızca "naturel" ve "luxe" kelimelerinin karışımından oluşturulduğunu biliyor muyduk? Kozmosim sayesinde şu an bunu da öğreniyoruz :)

Nuxe bu yılbaşı için bizleri sevindirecek bir haber ile geldi.

Aralık ayı boyunca 3 adet Nuxe ürünü alışverişimizde bizlere 2 ürünü hediye ediyorlar. Hediye ürünlerimiz ise şöyle :

1) Reve de Miel Baume Levres / Dudak balmı (En çok satan ürünlerden biri. Kokusu muhteşem. Tam yemelik..)

2) Reve de Miel Creme Mains et Ongles / El ve tırnak kremi (Bu da aynı serinin ürünü. Hem el hem de tırnakları yumuşattığını biliyorum, bir arkadaşımda vardı, olağanüstü)

Reve de Miel serisi bal içeriyor. Hem kokusu hem de yapısı çok doğal. Balın verdiği muhteşem kokuya diyecek sözümüz zaten yok..

Bu iki bestseller ürünü ücretsiz elde etmek için ne yapıyoruz? Aralık ayı içerisinde Nuxe satan noktalardan birine uğrayıp eşe dosta "Nuxe" yılbaşı hediyeleri seçiyoruz. Ücretsiz "Reve de Miel" serisi ürünlerimizi de 2011 boyunca kullanıyoruz, hep beraber bal kokulu oluyoruz :)

Basın bülteni ve detaylar aşağıda..

Öpüyorum,

Sim


NUXE’TEN BU KIŞIN EN ÇEKİCİ FIRSATI...

Dermo kozmetik alanında Fransa’nın ve dünyanın önde gelen markalarından Nuxe, cilt bakımına özen gösterenlere şimdi harika bir yeni yıl hediyesi veriyor. Nuxe, aralık ayı süresince 3 adet Nuxe ürünü alan herkese, Nuxe Réve de Miel® Baume Lèvres Dudak Kremi ve Nuxe Réve de Miel® Crème Mains et Ongles Besleyici El ve Tırnak Kremi hediye ediyor.

Nuxe ile yeni yıla muhteşem bir giriş yapın...

1957 yılından günümüze “Doğadan gelen güzellik” felsefesi ile ürünlerinde nadir bulunan, değerli botanik içerikler kullanarak dünya kozmetik trendlerini yeniden belirleyen Nuxe, yeni yıla muhteşem bir kampanya ile merhaba diyor. Nuxe, dermo kozmetik alanında mucizeler yaratan ürünleri arasından 3 adet satın alan herkese şimdi Nuxe Réve de Miel® Baume Lèvres Dudak Kremi ve Nuxe Réve de Miel® Crème Mains et Ongles Besleyici El ve Tırnak Kremi hediye ediyor. Aralık ayı boyunca sürecek olan kampanya, ürünlerin içinde bulunduğu şık hediye kutusu ile de dikkat çekiyor.

Nuxie ile dudaklara çekici dokunuş...

En kuru dudakları bile yumuşatarak, rahatlatan ve esnekliğini geri kazandıran Nuxe Réve de Miel® Dudak Kremi; bal, shea butter ve değerli bitkisel yağ kompleksi içeriyor. Bal ve greyfurtun %100 doğal kokusuyla dudaklara cazibe katan ürün, hiçbir yapay renklendirici veya koku içermiyor. Réve de Miel® Dudak Kremi tüm aile fertleri tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor.

Nuxe’ten el ve tırnaklara mükemmel bakım...

Eller ve tırnaklar da kışın soğuğun yıpratıcı etkilerinden nasibini alıyor. Nuxe Réve de Miel® Besleyici El ve Tırnak Kremi, içerdiği aktif bileşenleri ile el ve tırnaklarda onarıcı, güçlendirici ve canlandırıcı etki yaratıyor. Bal özü, gül, badem, avakado yağları ve çuha çiçeği özü sayesinde elleri ve tırnakları yumuşatarak rahatlatıyor.

Nuxe ürünlerini tüm seçkin eczanelerde bulabilir, dilediğiniz 3 Nuxe ürünü alarak bu muhteşem kampanyadan yararlanabilirsiniz.

www.nuxe.com

8 comments:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş on 6 Aralık 2010 21:53 dedi ki...

süppermiş!

Sim on 6 Aralık 2010 21:55 dedi ki...

heey nasılsın? uzun zaman oldu :)
bu blog'u okuyup beni fiziken, resmen, cismen tanıyan çok az kişiden birisin seda :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş on 6 Aralık 2010 22:01 dedi ki...

simlacım cidden öyle:) ne mutlu! j. simpson seniii:))

iyiyim tatlım, iyiyim. izmir'den yazıyorum hala. senin de buralara geri döndüğünü görmek çok güzel, bir daha gitme:) kocaman kocaman öptüm!

Sim on 6 Aralık 2010 22:15 dedi ki...

Beni Jessica Simpson'a benzeten ikinci kişisin. Bir tane daha vardı, gitti artık yok. Ama sen varsın :) Tümevarım yaparsak : life goes on :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş on 6 Aralık 2010 23:06 dedi ki...

sim! giden gider, kalan sağlar bizimdir:)

mintinin dünyası on 7 Aralık 2010 13:02 dedi ki...

selam ve sevgiler asrkadaşım.cici yazılarını paylaşımlarını okumak çok güzel.sevgiler...

mrvylz on 7 Aralık 2010 17:43 dedi ki...

nuxe çok merak ediyodum canım sende anlatmışsın süper olmuş bu arada bende blog açtım blogum:mrvylz.blogspot.com

Sim on 7 Aralık 2010 20:23 dedi ki...

seda :)

mintinin mutfağı & mrvylz : teşekkür ederim :)

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada