28 Mart 2010 Pazar

Rejim Günlüğü



Son 1 yıl içinde aldığım fazla kilo : 8
Ne zamandır rejimdeyim? : 5 hafta bitti
Ne kadar kilo verdim : 4 (less than expected)
Hedef kaç kilo vermek? : 10
Yani kaç kilo kaldı? : 6
Deadline? : Mayıs sonu
Neden? : Plajda pareosuz yürüyebilmek için
Ne yapıyorum? : Otla besleniyorum. Çikolata yiyemiyorum. Çok mutsuzum.
En çok neyi özledim? : Çikolata, Cheetos süt mısırlı minik paketli çerez, kebap keyfi ve gece yarısı dilli kaşarlı yemeyi..
Hedefime ulaşınca ne yapıcam? : 40 beden tüm giysilerimi terziye götürüp daralttırıcam. Bi de kocaman pasta yemeyi planlıyorum.
Haydi Kozmosim'e kocaman bir moral alkışı..!!

12 comments:

JaDe on 28 Mart 2010 17:57 dedi ki...

İlk alkış benden valla harikasın. Ben de ağustosta evlendiğimden beri tam 4 kilo aldım ve maalesef hiç iradeli değilim:( Nasıl vereceğim bilmiyorum...Bana da yardımcı ol kozmosim. Biraz tüyo ver valla azmine hayran kaldım. 5 haftada ben de 4 kilo versem süper olur:)

Happiness is a Warm Gun on 28 Mart 2010 18:09 dedi ki...

inanmıyorum ben de tam 8 kilo aldım ve rejime başlayıp bu konuda bi post hazırlamayı düşünüyordum. 5 haftada 4 kilo verdim bölümünü okuyunca gözlerim fırladı tam olarak ne yadığını ayrıntılı yazar mısın lütfen ?? =)

Unknown on 28 Mart 2010 18:59 dedi ki...

tebriklerr arada kaçamak hakkın olmazsa demorolize olursun ama.yeme düzenini değiştirirsen herşeyi yerli yerinde yiyebilirsin.olmanı istediğin kiloyu hedefle ve bu kilodayım dersen daha konsantre olursun ben öyle yapmiştim hrşey yedim ben ve 8 kilo verdim başaracaksın.haberlerini bekliyoruz.sevgilerimle bengü

m@ky@jm@ni@ on 28 Mart 2010 20:47 dedi ki...

keşke bende senin kadar azimli olabilsem:(:( yaza ablamın düğünü var ve acil kilo vermem gerek ama ben halaa yemek yemekten çikolatlara tatlılara köle olmaktan vazgeçemedim:(ama nisan 1 diyorum bakalımm umarım bu sefer başlayabilirimm.üstelik spor salonuna yatırdığım onca para da çöpe gitti...

Adsız dedi ki...

cok ıyı anlıyorum senı 38 bedenim ama 36 ya ınmek ıcın ugrasıyorum sımdı ne alaka dıceksın belım ınce ama basen azızlıgı cekıyorum :(( spor falan yapıyorum ama yok ya ne yapsam ınce bel koca bacak olarak gezıyorum ama kucultucem bende onları :)) umarım hedefıne hemen ulasırsın hatta ulaşırız.başarıcagına emınım :))

rosein on 28 Mart 2010 21:28 dedi ki...

tebrik ediyorum. güzel bir azim göstermişsin. devamında da başarılar dilerim. bir dileğim de bana ilham olman :D

Aslı on 28 Mart 2010 22:34 dedi ki...

Sana koccamannnn bir alkış benden! Helal olsun valla, ben de debeleniyorum, dünkü kaçamaktan sonra son 36 saattir çikolata yemedim:( Ben de 1.5 yıllık evlilikle 8 kilo aldım bakalım yazın kaçı hala üzerimde olacak?

merqure on 28 Mart 2010 22:59 dedi ki...

yaaa..ben de istiyorum...ama diyet listesi bile oluşturamadım...sen nasıl başardın??neler yapıyosun bu konuda?inşallah verirsin kilolarının geri kalanını da istediğin gibi... :)

Sim on 28 Mart 2010 23:53 dedi ki...

Oleey oleey işte böyle cesaretlendirici bişiler bekliyodum :) Aldığım gazla az evvel 3 parça çikolata yedim..:)

Diyet listemiz var, diyetisyen verdi. Bu arada ailecek rejime girdiğimiz için evde cezbedici hiçbir abur cubur bulundurmuyoruz. Tek cazip şey Activia meyveli yoğurt (çilekli bulursam mutlu oluyorum, o kadar kötü durumdayım)

Listeye ben pek uyamıyorum çünkü çalışıyorum. Ama şunu söyleyebilirim, bol bol ot yiyorum. Göbek, kıvırcık, fesleğen, nane, roka, salatalık.. Bilimum yeşil sebzeler..

Bi de yeşil çay içiyorum (çok severim zaten)

Spor hiç yapmıyorum, oldum olası yapamadım, sevemedim. Eve yürüyüş bandı geldi, 1-2 kere yürüdüm hızlı hızlı. Dizi izlerken yürüyorum, zevkli oluyor. Ama sıkıldım ondan da. Annem daha azimli, her akşam 3 km yürüyor..

Başka da bişi yok aslında.. klasik şeyler.. ekmek az ve kepekli olacak. Yağlı herşeyden uzak durulacak vs..

Ben kahvaltıdan nefret ederim, kahvaltı ettiğim günler daha çok acıkırım mesela. Ama artık 1 dilim ekmek yiyorum sabahları, bazen de sandviç. Bu çok önemliymiş, metabolizmanın çalışmasını sağlıyormuş..

İş kafada bitiyo aslında, hazır olmak lazım. Aylarsa "zayıflamam lazım, zayıflamam lazım" dedim.. Hatta en iyi arkadaşımın düğün fotoğraflarında katana gibi çıktım.. üzüldüm..

Sonra bir an geldi, OK dedim tamamdır, artık başlayabilirim, ve oldu. Tek sıkıntı sosyal hayat. Nişan, davet vs olduğu zaman herşeyi yiyemiyorum.

Ha bir de, (kötü ama) içtiğim sigara miktarı arttı sanırım..

Pell-in on 29 Mart 2010 13:00 dedi ki...

alkış alkış alkış. bende 3 ayda 4 kilo verdim. ilk 2 ay çok istikrarlı gitsemde çok geç verdim. ama hızlı verilen kilolar kızlıca alınıyor mantığıyla kendimi avutuyorum (:

BlogdakiSeninOlsun on 29 Mart 2010 18:37 dedi ki...

Önerim hasta olmak :) Haftasonu gripten yattım, hem attıgım terler hem yiyemediğim yemeklerle 2 gunde 2 kilo verdim! Saka bi yana bravo iyi gidiyorsun,30dan sonra vucut kilitleniyor diyorlardı, hakkatten öyleymiş bu sene anladım.

Sim on 1 Nisan 2010 11:34 dedi ki...

Pell-in : ama dediğin doğru biliyo musun.. çok sağlıklı vermişsin aslında..

Blogdakiseninolsun : o da çok doğru, insan hasta olunca direk kilo kaybediyor.. Ve evet, 30'a 3 kalmış biri olarak bile metabolizmamdaki farkı hissedebiliyorum, 40'larda, 50'lerde ne olucaz hiç bilmiyorum..

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada