24 Şubat 2010 Çarşamba

QSPA Tester Set


QSPA Denizli'de bulunan bir doğal kozmetik firması..Üretilen ürünlerin tümünde Denizli bölgesinde yerin 2500m altından çıkarılan termal su kullanılıyor..İçeriklerin tümü 100% organik.

Web sitesi : www.qspa.com.tr

İzlediğim birçok blog'da firmanın numune gönderdiğini okumuştum.

Aslında numuneler elime epey önce geçti. Ama hepsini kullandıktan sonra yorumlarımı yazmak istedim. Fotoğrafta görülen minik tüplerin tümü bitti, yorumlarımla karşınızdayım :)

Gönderilen Ürünler :

- Peeling Kırmızı Kil (Favori Ürün-1)
- Karite-Vitamin E Krem (Favori Ürün-2)
- Saç Kremi
- Bebek Şampuanı
- Orkide & Yasemin Şampuanı
- Egzotik Şampuan

Gönderilen paketin içinden firmanın tanıtım mektubu ve kullanım önerileri var. Ne zarif bir düşünce..


Gelelim yorumlara..

Öncelikle şunu belirtmeliyim.. ürünlerin hepsi için çok ama çok emek sarf etmişler.. 3 senelik Ar-Ge ardından bu ürünler ortaya çıkmış..

Ve bir güzel haber, üzerinde çalıştıkları 140 ürün daha varmış :)

***Kırmızı Kil Peeling :

Şahane bişi. Koyu kızıl kahve bir rengi var. İçinde minik tanecikler. Bildiğimiz peeling'lere göre daha sıvı bir yapısı var. Ben duşta kullandım. Yüzüme. O kadar yoğun kil içeriyor ki, yıkarken küvet kıpkırmızı oldu :)

Kokusu bana Clarins peeling'i hatırlattı. Müthiş bitkisel yağlar var içinde. Kokusu şahane, sanki profesyonel bir SPA'da cilt bakımı yaptırırken kullanılan ürünler gibi..

Sonuç ise mükemmel. Beni fethetti. Kesinlikle tam boyunu almak isterim. Biraz tuzlu gerçi (45 TL) Bakalım..

***Karite-Vitamin E Krem :
E vitamini içeren kremler normalde ağır / yoğun bir kıvama sahiptir ya, bu öyle değil. Kremden ziyade losyon gibi bir yapısı var. Çok hafif. İlk elime aldığımda son derece akışkandı, ama yüzüme masajla yedirirken, hafif sert bir kıvama geçtiğini farkettim. Yani hem pratik, hem sağlıklı..Limonu anımsatan bir kokusu var.. Kuru cildim için çok iyi geldi, ama biraz yağlı gibi..

*** Egzotik Şampuan & Orkide ve Yasemin Şampuan & Bebe Şampuanı : Bu şampuanların üçünün de yapısı hemen hemen aynı. Çok hafifler, su gibi. Saçta çok fazla köpürmüyorlar. Saçlarım kozmetik ürünlere çok alıştığından mısır bilmiyorum ama bana sanki temizlenmiyormuş gibi geldi.. Aslında bir ürünün fazla köpürmemesi doğal olduğunu gösterirmiş.. Ama köpük köpük yıkamadan temizlenmiş gibi hissetmiyorum. Saçlarında doğal ürünler kullanmaya alışkın olanlar eminim bayılacaklardır. Bu arada, egzotik şampuanın ve bebe şampuanının kokusu bir harika..

*** Saç Kremi : Şampuanlarda yaptığım yorumlar genel olarak saç kremi için de geçerli diyebilirim. Kokusunu bebe şampuanına benzettim. Hafif ve çok temiz bir koku. Normalde saç kremini avucumuza sıkınca kalıp gibi durur ya hani, bu ürün öyle değil. Su gibi.. Hafif..



Ürünlerin nerede satıldığına gelince..

Şu anki araştırmalarıma göre www.webdenal.com adresinde mevcut. İstanbul'da ya da diğer büyük şehirlerdeki satış noktaları hakkında malesef bir bilgim yok. Firmaya satış noktaları hakkında mail attım, fakat henüz bir geri dönüş olmadı..

Bu ürünlerde çok ciddi bir emek var. Kullanırken bunu gayet rahat bir şekilde fark ediyorsunuz.
Kimyasallar zaten bir ürünü iyileştirmek için gerekli her görevi üstleniyor. Asıl maharet, hiçbir kimyasal eklemeden kaliteli ürün üretebilmekte..

Sonuç olarak, QSPA oldukça başarılı bir firma, belli. İlerisi için gayet "promising" (ukalalığımı bağışlayın, benim beynim resmen İngilizce düşünüyor, ve bu tür kelimelerin Türkçe karşılığını bulmakta ciddi zorluk çekiyorum) :)

Kırmızı Kil Peeling'i ve Karite & E vitaminli kremi şiddetle tavsiye ediyorum.

Sevgiler,

Sim

17 comments:

Aslı on 24 Şubat 2010 10:51 dedi ki...

Htırlıyorum bu markayı,adamcağızlar iyi niyetle almayı düşünebilecekler deneyerek alsınlar diye numune göndermeye başlamışlardı ama numunelerle geçinip giden kocaman bir grup siteye saldırınca vazgeçmek zorunda kalmışlardı...

Adsız dedi ki...

numuneleri nasıl aldın kozmişim, çok merak ettim açıkçası, en azından numunelerini kullanarak fikir edinmek istiyorum.

Sim on 24 Şubat 2010 15:31 dedi ki...

Aslı : Yalnız ben Kırmızı Kil'i ciddi ciddi almayı düşünüyorum.. Çok başarılı..

daisy princess : web sitelerinde bi promosyon yapmışlardı ama sanırım kaldırılmış cnm.

NİLAY (nilmoon) on 24 Şubat 2010 17:49 dedi ki...

merhaba sim..
bana da bir süre önce QSPA'dan bu tester kitini göndermişlerdi..ben de kullandıktan sonra yorumlamak isteyenlerdenim..son ik şampuan kaldı,denemeye tabii tutacağım..ben de aynı senin gibi red clay ve karıte vitamen e cream 'a hayran kalmıştım,birer damlam daha var hatta,3 kez kullandım yani bi 4.yü daha çıkarır..evet,iyi niyetli bir firma fakat sanırım kaldırmışlar numune göndermeyi,nedeni ise yukarıdaki yorumlarda Aslı hanım'ın yazdığı gibi,maalesef..
red clay için,45 tl bana da cok geldı acıkcası ama böyle doğal bir ürün için ve bereketli kullanımıyla,yine de fena fiyat değil diye düşündüm ,daha sonra..
hoşçakal..

sunset on 25 Şubat 2010 13:37 dedi ki...

bende numunelerı denemek isterimm

http://sunsetvillage.blogspot.com/

Dominika on 25 Şubat 2010 23:40 dedi ki...

bende istemiştim sitesinden numune, gelir mi bilmem :) iyi bari burda görmüş oldum gelmese bile :) sağol bilgiler için şeker :)

hayal perest on 26 Şubat 2010 12:52 dedi ki...

güze güle kullan CANIM

Narcissus on 26 Şubat 2010 13:23 dedi ki...

Ben de numune ürünlerden kullandım. Kil maskesini çok beğenmiştim. Müşteri hizmetlerine mail attım nerede satıldığına dair ve bana 10 dak içinde geri dönmüşlerdi ki. Bu da bir artı daha olarak hanelerine yazıldı. Senin de söylediğin gibi şu ana sadece internet üzerinden satış varmış. Şu an için piyasada satılmıyor yani:((

Esra E. on 26 Şubat 2010 17:01 dedi ki...

sim görüşlerine katılıyrm bende özellikle kırmızı kilden çok memnun kaldım

aslıcım duyurmaz olaydım hemen ardından gidip kampanya sitesine acmıslar zaten bloglarımızda yarısma yaptıgımız sürece oradaki üyeler buralara nasiplenmeye ve sırf yarısmalara katılabilmek için hediye duyurusu yaptıkları bloglar kurmaya basladılar...
Rezillik.

merqure on 27 Şubat 2010 00:57 dedi ki...

ya ben de kırmızı kili çok beğendim,bana da geldi numune.ama izmirde nerden alabilirim hiçbir bilgi bulamadım.peeling yapıyorsun ama yıkayınca yumuşacık oluyor yüzüm,sanki kremlemişim gibi,sanırım içindeki yağlardan kaynaklanıyor,çok başarılı bu açıdan.ama ben killeri bi türlü yüzümde tutmayı beceremedim,ovuşturmaya başladığım anda parmaklarımdan kaymaya başladılar :)

nily21 on 27 Şubat 2010 10:28 dedi ki...

ben de deneyerek yorumlarımı yazmıştım bloğuma...Kırmızı Kil konusunda haklısın çok başarılı..Satış ağlarını yeni oluşturuyorlarmış ancak Ankara'daki dağıtımını NOKTA MEDİKAL yapıyormuş..merak edenler bu adrese mail atıp detaylı bilgi alabilirler : noktamedikal@hotmail.com

Sim on 27 Şubat 2010 11:46 dedi ki...

huysuz ve tatlı günce : gerçekten çok başarılı bir ürün red clay. Almak lazım haklısın.. :)

sunset : promosyon kaldırıldı sanırım..

Dominika : Rica ederimm.. Red clay'i denemeni isterdim.. Bildiğimiz peeling'lerden çok farklı..

Hayal perest : teşekkürler..

Narcissus : hmm o zaman webdenal.com'dan sipariş vereceğiz.. Saol bilgi için..

Esraca : ben de kendi hediye promosyonumu görmüştüm o tür sitelerde.. anlamıyorum ki, evde boş boş oturup bu kampanyaları takip ederek yaşamını sürdüren bir kitle var sanırım :) bu insanların biriyle tanışmayı çok isterdim..enteresan bi yaşam görüşü :)

Merqure : Evet, aynı şey benim de başıma geldi ilk kullanımda. İkincide, çok daha az su kullanarak yaptım, o zaman sabit durdular :)

nilgün : süpersin! çok faydalı oldu bu bilgi Ankara'lılar için.. Saol :)

gamze on 27 Şubat 2010 16:18 dedi ki...

peelingi merak ettim dogrusu. saol sim :-*

Sim on 1 Mart 2010 23:48 dedi ki...

gamze : rica ederim cnm. detaylı fotoları vardı bir yerde ama bulamıyorum.. bulursam peelinge özel post hazırlayacağım..

ESMANUR on 4 Mart 2010 11:51 dedi ki...

Kargo parası ödüyormuyuz numune gelince.

Sim on 6 Mart 2010 12:39 dedi ki...

Esmanur : ödemedim..

Adsız dedi ki...

bende aldım bu numunelerden...henüz deneme fırsatım olmadı az önce geldi kargo...kargo ücreti ödemedim zaten...kullanınca yorumlarımı sunarım ama firma çok ilgili gerçekten...kalitesini belli ediyor,müşteri memnuniyetine değer veriyor...

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada