2 Aralık 2009 Çarşamba

TRUCCO Divinyls Lip Gloss


SEBASTIAN eski ve köklü bir marka. Normalde sadece saç bakım ürünleri üretiyordu.. Benim için Sebastian = Potion 9 isimli üründü.. Ta ki Trucco markasını yaratana kadar.. Trucco ile Sebastian makyaj sektörüne de giriş yaptı..

Fotoğraftaki ürünler Trucco Divinyls serisi Lip Gloss'lar. Öncelikle şunu belirteyim, bu gloss'lar minnacık.. Her biri 3.8 g.

Soldaki #Viva Vegas
Sağdaki #Firecracker

Swatch'dan da görüleceği gibi renkler feci yoğun. Gloss şeklinde olmasına rağmen son derece örtücü, baskın rujlar bunlar aslında.. Özellikle kırmızı olan Firecracker'dan çoook memnunum.

Viva Vegas'ı bana Zeynep hediye etmişti, turuncu rujlara takmıştım o dönem, nerede turuncu gloss, ruj var saldırıyordum hemen. Rengi, ehhh çok da peach değil, sedefli bir turuncu. Sedefli renklerden hoşlanmıyorum ben. Shimmer falan değil bu arada, bildiğiniz sedefli oje gibi.

Firecracker ise tamamen mat. Belli belirsiz çok çok hafif pırıltıları var sadece, ama gerçekten çok az. Mat ve yoğun kıvamlı bir kırmızı. Çok güzell..

Kötü yanları ise feci yapış yapış olmaları.. Saçlara yapışıyor, şintzel yiyince galeta unları dudaklarınızın üstünde kalıyor :) Korkunç.. Zor yani taşımak..

TR'den satın almak istersiniz şuraya bakabilirsiniz. Fiyatları 34 TL..

1 comments:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş on 2 Aralık 2009 11:25 dedi ki...

makyajda çok beğendiğim bir markadır. soldaki viva vegas annemde var, çok seviyorum:)

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada