8 Aralık 2009 Salı

BLISS Spa-Velous Set


Strawberry Christmas indirimi setlerinden biri daha. BLISS Spa-Velous Set.

Şuradaki yazımda bu setin gelişi sırasında yaşanan talihsizlikleri ve ardından kazandığım zaferi anlatmıştım :)

Önce biraz BLISS markasından bahsetmek istiyorum.

BLISS 1996 yılında kurulmuş bir SPA aslında. Merkezi ilk SPA'ya açtıkları New York'ta bulunuyor. Yoğun talep üzerine de kullanılan ürünleri minik boylarda üreterek halka satmaya başlıyorlar..

2004 senesinde Starwood grubu BLISS markasını satın alıyor. Starwood grubu ayrıca benim maaşımı da ödeyen grup :) Grup bünyesindeki şirketlerden birinde çalışıyorum.. Yani bu blog'da yer alan tüm kozmetikleri satın almamı sağlayan parayı bana veren kurum Starwood :)

Starwood grubu bünyesindeki şirketlerden biri "W" otel. W otel kosept olarak yine New York'da doğmuş bir otel zinciri. Hatta Serdar Bilgili'nin yatırımı ile İstanbul Akaretler'de açılan W İstanbul, Avrupa kıtasında açılan ilk W olma özelliğine sahip.. :)

Efenim, Starwood BLISS markasını aldıktan sonra, bünyesindeki tüm otellerin şampuan, sabun, duş jeli vs gibi malzemelerini BLISS'e ürettirmeye başladı.

Türkiye'den örnek vermek gerekirse, Sheraton Otel'lerde BLISS Mandarin & Mint serisi ürünler kullanılıyor. W da ise yine zincire özel ürünler bulunuyor. (örneğin Spa-Velous set içerisinde bulunan Fabulous Foaming Face Wash aslında W otel için özel olarak üretilen bir ürün imiş, sonradan çok beğenilince piyasaya da sürülmüş..)

Spa-Velous Set'e dönmek gerekirse..

Set içerisinde yukarıda görünen 5 parça ürün var. Sırasıyla ;

-Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask (10ml)
-Bliss Fabulous Foaming Face Wash (60ml)
-Bliss Naked Body Butter (75ml)
-Bliss High Intensity Hand Cream (30ml)
-Bliss Rosemary + Lemon Softening Sock Salve (10ml)


Bu benim çok merak ettiğim bir üründü.. Amerika'nın en çok satan maskesi olarak lanse ediliyor. Rihanna dahil birçok ünlünün bu maskeyi düzenli olarak kullandığı iddia ediliyor.

Setten çıkan maske 10ml sadece :( Çok minik.

Orijinal boyu ise 100ml.

Maskeyi kullandım ve çok sevdim. Ürünün rengi turuncu ve portakal kokuyor buram buram.

Kullanımı ise şöyle : Hafif nemli cilde bolca maske sürülüyor. Kuru cilet olmaması lazım, o zaman hiçbir anlamı yok..

Maske ilk sürüldüğünde jel gibi duruyor ciltte, fakat zaman geçtikçe köpük köpük olmaya başlıyor. Küveti doldurup içine foam attığımızda nasıl köpürür, işte o hesap. Ciltte baya kocaman kocaman köpük parçaları oluşuyor. İşte bu, maskenin işe yaradığının bir ıspatı.

Maske resmen cildimize oksijen pompalıyor. Jelin köpüğe dönüşümü esnasında hafif bir gıdıklanma hissi oluşuyor.. Bu hissi sevdim ben çok..

Ama tabi, 10ml'lik junior maskem sadece 4 kullanımda bitiyor.. (4. kullanımımda da içinde kalan ürünün sonunu ancak çay kaşığının sapı yardımıyla çıkarabildim, aslında 3 kullanımda bitti diyebiliriz..)

Kullanım sonrasında cildim gerçekten ferahlamış ve aydınlanmış görünüyordu. Pek iyi geldi..

Üzgünüm bittiği için. Orijinal boyu www.blissworld.com sitesinde 52$. Bence çok pahalı. Strawberry'de falan kelepir yakalarsam muhakkak satın alırım.

Fabulous Foaming Face Wash..
Şimdi ürüne bakınca ilk başta "hmmm bu mavi bir jel, demek ki okyanus ya da benzeri bir fresh kokusu var" diye düşünüyor insan. Beni şaşırtan ilk şey kokusu olmuştu, çünkü fazlasıyla pembe kokuyordu..
Pembe koku da ne demek diye düşünmeyin, basbaya pembe kokuyor işte. Bu ürünün rengi pembe olmalıydı.. Çok tatlı bir bubblegum kokusu var. Şeker gibi, sakız gibi kokuyor..
İşte W otel zinciri için özel olarak üretilen ürün bu. İlk etapta sadece W misafirlerinin kullanımı için üretilmiş, sonra yoğun istek üzerine piyasaya da sürülmüş.
Kullanıyorum ve de çooook memnunum. İçerisinde belli belirsiz minicik peeling granülleri var. Kesinlikle sert değil. Yumuşaık yumuşak, nazikçe temizliyor cildi. Ve gerçekten TEMİZLİYOR.. Sonrasında toniklediğim zaman hiçbir kalıntı kalmamış oluyor cildimde..

Yukarıdaki fotoğrafta da göreceğiniz gibi, ürün ağzı sıkı sıkı kapalı bir şekilde geliyor..
Tek sorun, ben foaming etkisini pek göremedim. Köpürmedi meret, ya da ben bir türlü beceremedim..
Tam boyu şurada. 15.5 oz (yaklaşık 440ml) ve fiyatı 29$.
Gerçi Clinique sabunumdan çok memnunum şimdilik, ama elimdeki temizleyiciler bitince eğer bunu ucuza bulursam muhakkak hemen satın alırım..
Naked Body Butter, Bliss'in en popüler ürünlerinden biri.
Setin içinden çıkan hali 75 ml. Şurada yine 75 ml'lik hali satılıyor.. Tek bu ürün 10$. Ne kadar akıllıca bir alışveriş yaptığımı bir kez daha anlıyorum..


Nemlendirmesi güzel, ama bir daha satın alacağımı sanmam. Kıvamı çok yoğun bu kremin. Arko krem gibi, ağır ve zor yayılıyor vücutta. Body Butter konusunda Victoria's Secret'ı tek geçerim malesef..
Ha bir de, bu ürün tamamen kokusuz, bu sebeple de adı "Naked Body Butter". Böylece parfümünüzün kokusu ile karışmıyor.

High Intensity Hand Cream güzel bir ürün. Beğendim. Sanırım içinde bolca silikon var, süper kalıcı çünkü.
Macadamia (Avustralya fındığı imiş) yağı ve üzümçekirdeği özü içeriyor. Hafif bir limon kokusu var ama..
Bendeki ürün 30ml. 75ml'lik tam boy ürün şurada 18$'a satılıyor..


Güzel bir nemlendirici. Tırnak etlerine kullanılabilmesi de bir avantaj. Ama olmazsa olmaz bir ürün mü? Hayır, bence değil. El kremi konusunda koku benim için önemli, buınun kokusunu pek beğenmedim..


Bliss Softening Sock Salve, ülkemizde satışları epey yüksek olan Lepitak benzeri bir ürün. Yani klasik bir topuk yumuşatıcı krem aslında.
Biberiye ve limon içeriyor, ancak kokusu yoğun bir okaliptüs kokusu.. Bu güzel. Ferahlıyor ayaklar böylece..

Olay şöyle, bol miktarda kremi ayaklarımızın her yerine masajla yediriyoruz. Sonra kalın çoraplarımızı hemen ayaklarımıza geçiriyoruz. Gece uyuyoruz, sabah kalktığımızda ayaklar bebek gibi yumuşacık..

Yukarıda görüldüğü gibi bu ürün de koruma seal'ı ile geldi. Sıkı sıkı kapalı ağzı yani.
OK güzel, ama bana göre bu ürün de olmazsa olmaz bir ürün değil. Evde Lepitak veNeutrogena ayak kremlerim var, bence onlar daha başarılı.

125 ml'lik tam boy ürün şuradan 28$'a temin edilebilir.
Özetle, www.blissworld.com adresindeki orijinal fiyatları görüp ml hesabı yaptığımızda bu set korkunç avantajlı.. Ürünleri denemek ve markayı tanımak açısından çok başarılı bir seçim yaptığımı düşünüyorum..
Kaldı ki, Starwood çalışanı olduğum için bana özel bir web sayfası üzerinden bu ürünleri indirimli olarak satın alabiliyorum. İndirimime rağmen, Strawberry'deki bu set daha ekonomik ve cazip geldi..
Hazır Christmas ürünleri mevcut indirim üzerinden +%10 indirim ilavesi ile satışta iken, kaçırmayın derim.
Şuradan toplam 26 TL gibi bir fiyata, bu 5 ürüne birden sahip olabilirsiniz.. Bence kaçırmayın.. Sadece maske ve yüz jeli için bile bu paraya değer.. Bliss ürünlerinin hepsini istiyorum!! Strawberry duy sesimi..!!

0 comments:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada