23 Kasım 2009 Pazartesi

STILA Shadow Pots - Taupe


Bu minik cam şişeli şirin şey bana Strawberry'nin hediyesi.. Shadow Pots #10 Taupe.

Birkaç hafta evvel yeni müşterilere hem REVLON hem STILA ürün hediye ediyorlardı. Şanslıyım ki yoğun alışverişimi o dönemde yaptım. İki adet minik Stila Shadow Pot'um oldu..



Şişesi gerçek cam. Sadece 4g'cık. Göz farı için fazla bile. Bitmez ki bu..Üzerinde son kullanma tarihi yazmıyor. Bir yerden şöyle bir bilgi edindim, ambalajında son kullanma tarihi yazmayan ürünler minimum 3 sene dayanıklı ürünlermiş.. Ürünün kullanım ömrü 3 seneden az ise, işte o zaman ambalajda bunu belirtme zorunluluğu varmış. Umarım doğrudur, o zaman bu far uzun süre dayanır bana..

Kendisi mousse kıvamında bir far. Çok hafif, uygulaması çok kolay ve eğlenceli. Fırçaya gerek yok, parmakla uygulanabiliyor kolayca. Ama yukarıda görüldüğü gibi tırnağın içine giriyor. Bu da beni deli deiyor çünkü hem ürün ziyan oluyor hem de hijyen yerlerde..

Rengi metalik bej. Cilde sürülünce müthiş duruyor. Tüm göz kapağıma sürüp (kaşımdan kirpiğime kadar) bir de rimel uyguluyorum. Son derece fresh bir kış makyajı oluyor.

Ben çok sevdim. I love you Stila, I love you Strawberry..
Dediğim gibi bana hediyeydi bu ama satın almak isteyenler için Click click...
Fiyatı şu an %10 indirimle 27.50 TL..

2 comments:

Aslı on 23 Kasım 2009 19:41 dedi ki...

Rengi çok ferah gerçekten de:) Bu tarz renklerle makyaj yaptığımda çocuklar hemen "öğretmenim bugün çok mutlusunuz?" diyorlar, halbuki farkında değil minikler işin içinde bir makyaj hilesi olduğunun:))

Sim on 24 Kasım 2009 12:02 dedi ki...

Haha çok şekermişş :)Çocukları kandırmak kolay..

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker

Blog Arşivim

 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada