22 Kasım 2009 Pazar

CLINIQUE Pore Minimizer




Bu yazımda gelişini kutladığım Pore Minimizer karşınızda..

Strawberry'den 38 TL'ye satın aldım. Sevil'de fiyatı 51TL. İndirim oranım çok da yüksek değil.. Olsun, çok merak ediyordum.

Ürün minicik, sadece 15 ml. İki rengi var : #1 Invisible Light ve #2 Invisible Deep

Ben #1 Invisible Light aldım. Yukarıdaki fotoğrafta ürünün rengini görebiliyorsunuz. Gerçi rengin çok da önemi yok çünkü saydam bir ürün. Renkli nemlendiriciye benziyor, ama mat.

Ürün gözenekleri anında küçültüyor. Fondöten öncesi problemli bölgelere uygulanacak güzel bir baz. Fakat muhakkak öncesinde nemlendirici sürmek lazım. Kalıp gibi kalabiliyor çünkü..

Tedavi edici bir özelliği yok ama. Adı üstünde instant perfector. Cildi matlaştırıyor ve gözenekleri doldurarak porselen gibi bir cilt elde etmemizi sağlıyor. Tedavi edici olan pore ürünü Pore Minimizer Refining Serum. Kendisi 40ml ve Strawberry satış fiyatı 39 TL. İncelemek için click click..

Ama açıkçası öyle mucizevi bir değişim beklemeyin. Bir anda bizi photoshop'lu gibi pürüzsüz yapamıyor.. Hafif bir düzelme.

Güzel yanı hem tek başına, hem fondöten altına hem de üstüne uygulanabilir olması. Gün içerisinde touch-up yapılabilir..

Ben çok memnun kaldım. Keşke biraz daha büyük olsaydı diyorum sadece, fiyata göre ml çok az çünkü.. Ama küçük olmasının bir diğer avantajı da günlük makyaj çantama sığıyor olması. Neredeyse bir lip gloss kadar yer tutuyor.


Satın almak için click click..

3 comments:

mughetto on 22 Kasım 2009 10:53 dedi ki...

bu üründen almak istiyorum serumu da denemek istiyorum hatta.Wishlistimde! :)

Aslı on 22 Kasım 2009 12:48 dedi ki...

Gözeneklerimi bu tarz ürünlerle küçültürsem sanki içinde yağ kalıp siyah nokta oluşur gibi geliyor...

Sim on 22 Kasım 2009 14:13 dedi ki...

mughetto : çok acil değilse indirime girmesini bekle bence.. Ben indirimsiz hali ile aldım sabırsızlığımdan :)

Aslı : Ya evet ilk başta ben de şüpheliydim ama gözeneği dolduran ürün herhangi birşey değil, Clinique. Nedense bu marka bana çok bilimsel, çok saf, çok doğalmış gibi geliyor. Kozmetik mağazalarda satılmasına rağmen, eczanelerde satılan "dermokozmetik" ürünlere benzetiyorum ben.. 5-6 gündür her sabah kullanıyorum, iyi bir temizleyici ile temizleyince hiçbir sorun olmaz gibi..

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker

Blog Arşivim

 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada