15 Kasım 2009 Pazar

CLARINS Face & Blush Duo



Huzularınızda Clarins'in 09/10 f/w makyaj koleksiyonu olan "Nude Inspiration" serisinin en beğenilen ürünlerinden biri.. Face & Blush Duo Compact.. Kırmızı kadife kese içerisinde geliyor ürün..Son derece on-brand.

Ürünün resmi sayfası burada..

İşyerimden arkadaşım Tuba, Sevil'e gidip ciddi bir Clarins alışverişi yapmış geçen hafta. "Bana sormadan bunca parayı nasıl verirsinnnn" desem de artık çok geçti :) Çok güzel cicileri var. Sevil Clarins standındaki bayan çok yardımcı olmuş, bi sürü eşantiyon vs vermiş ve makyaj teknikleri konusunda faydalı bilgiler vermiş Tuba'ya.

Efendim, seri adından da anlaşılacağı üzere son derece nude. Buna istinaden ürün üzerinde buğday şeklinde figürler var. Buğday kısmı shimmer, gerisi kısmen mat. Bu ürün serinin tek pudra & allığı. İkisi bir arada. Üstteki fotoğrafta allık kısmını görüyoruz. Allık bronz değil, bronza çalan doğal bir şeftali. Buğdayın sağ tarafı daha pembemsi, sol tarafı ise daha koyu tonda.

Sefer tası gibi iki katlı bir ürün. Şu yazımdaki Pastel Magictouch gibi. Allık da pudra da 9g.

Yukarıdaki fotoğrafta ise ürünün üst katı, yani pudra kısmı görünüyor. Pudra kısmı mat, üzerindeki buğday figürü ise parlak.
İkisi bir arada ince bir ambalaja sığmış, bunu çok sevdim. Allık da pudra da ince yapılı. Çok hafifler ve buna rağmen renkler yoğun. Fakat fiyat yüksek. Sevil'de 170 TL'ye satılıyor. Derinmor'da ise (Sevil'in internetten alışveriş sitesi) biraz daha indirimli, 158 TL.

Kullanmaya kıyılamayacak bir cici kendisi. O kaddar güzel :)

0 comments:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker

Blog Arşivim

 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada