29 Ekim 2009 Perşembe

Strawberry 2. kampanyayı başlattı..


Kaç senedir Strawberry ile haşır neşirim, bir kampanyaya doyamayıp aynı dönemde 2'sini çıkarttıklarını hiç görmedim.. Ama bugün gördüm :) Çilek diyor ki "ey güzel bayanlar, kışa güzel başlayın, parfümünüzü değiştirin, yenilenin.."
Top 250 Fragrances kampanyasının 2. listesini de satışa çıkarmışlar bugün..


Burada bambaşka 250 parfüm var.. Artık sipariş vermek farz oldu.. Üstelik geçen gün beni özlediklerini ve bana özel %10 indirim yapacaklarını söylemişlerdi (bkz alttaki foto)
E hadi Kozmosim, kurcala bakalım neler varmış..
PS : Alışveriş yapacaklar için önerim şu, parfümü seçtikten sonra www.cheapsmelss.com ile karşılaştırmayı unutmayın, orada daha ucuz olabilir, üründen ürüne değişebiliyor fiyatlar. Mutlaka kıyaslayın, sonra sipariş verin..

3 comments:

Adsız dedi ki...

tatlım cheapsmells hakkında bize biraz bilgi werirmisin kargo ücreti varmı ürünler kaç günde elimizde oluyor bi sorunla karşılaştığımızda yardımcı oluyorlarmı falan indirimler puanlar hediyeler varmı yani strawberry karşılaştırınca ne düşünüyosun nolur aydınlat bizi =) teşekkürler şimdiden muck muck

beetlejuice on 29 Ekim 2009 10:40 dedi ki...

Sim, canım fragrancex.com'u da tavsiye ederim. En deli fiyatlat orda:) Hem de free shipping. Tek eksi yönü tracking no vermemeleri. Benim tüm siparişlerim sözleşmiş gibi 3 haftada geldi. Kolay bulunmayan kokular da orda. Bence bir bak;)

Sim on 29 Ekim 2009 11:36 dedi ki...

Adsız : Birkaç gün içerisinde Strawberry vs Cheapsmells yazım hazır olacak, takipte kal :)

Beetlejuice : Haklısın, biliyorum fragrancex'i. Özellikle testler fiyatları ve "hard to find scents" bölümü çok ilgimi çekiyor. Web sitesi çok karmaşık geldi bana, fake gibi görünüyordu, profesyonel değildi, bu sebeplerden hiç sipariş vermedim. Ama denemek lazım.. Çok saol :)

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada