7 Ekim 2009 Çarşamba

Fresh Caviar Treatment


Selam!
İşyerimin bir SPA'sı var.. (sektörle ilgili fazla mı ipucu verdim acaba :p)
SPA'mız yeni bir kozmetik firması ile anlaştı. ERICSON LABORATOIRE.. Fransız menşeili bir firma, çok profesyonel ürünleri var..
Pozisyonum gereği personelin devamlı kendini geliştirmesini sağlamak durumundayım. Bu sebeple yeni kozmetik firmasının yetkilileri personele bir eğitim verdi. Ürünlerinin ne şekilde kullanılacağını ekibimize detaylı bir şekilde öğretti.. Peki model kimdi? Eh, bu fırsat kaçar mı? Ben tabiki :)

Bana uygulanan bakım standart bir cilt temizliği ve ardından çook özel bir ürün olan "Fresh Caviar" bakımıydı.. Bildiğiniz havyar.. Yenebiliyor.. Ürün özel dolaplarda +4 derecede muhafaza ediliyor.. Yüze soğuk halde uygulanıyor.
Önce cildim uygun bir süt ile temizlendi. Ardından peel-off tipi bir peeling ile ölü derilerden arındırıldı. Ben -ki deli gibi peeling yaparım- bu kadar ölü derim olduğunu bilmiyordum. Profesyonel bakım hakikaten çok farklı bir olay..
Sonrasında nemlendirici saf havyar yağı yüzüme ve boynuma sürüldü. Eğitmen hanımın olağanüstü rahatlatıcı elleriyle güzel bir masaj da yapıldı :) Hayal edin, loş bir oda, hafif ve rahatlatıcı bir müzik, olağanüstü rahat bir bakım sedyesi, ve üzerinde yatan ben.. süpperdi elbette..
Sonra taze havyarlar çıktı ortaya. Tane tane koyu gri / siyah renkli havyarlar bir gazlı bezin içine kondu ve yüzüme kompres yapıldı. Pıt pıt patladıklarını hissettim. Havyarlar patladıkça yüzüme yayıldılar. Çoook eğlenceli..
Sonrasında sıra maskeye geldi. Simsiyah renkli havyar maskesi uygun bir fırça ile yüzüme sürüldü. Fotoğrafta görüldüğü şekilde yaklaşık yarım saat yattım. Biraz balık/deniz kokusu var gerçekten. Ama o kadar besleyici ki, sürüldüğü andan itibaren etkisini gösteriyor ve kokuyu farketmiyorsunuz bile..
Yarım saat sonunda maske özenle cildimden temizlendi.. Ardından nemlendirici kremim sürüldü.. Ve kendimi pamuk tenli bebek gibi hissederek sedyeden kalktım..
Eğitmen hanım ertesi gün yüzümde ciddi bir gerginlik hissedeceğimi ve bunun normal olduğunu söyledi. Dediği hakikaten de oldu.. Sanki cildimin altındaki kasları biri çekiyormuş gibi hissettim. değişik bir duygu, hiçbir bakımdan sonra böyle hissetmemiştim..

Hahahah bu da dünya güzeli kozmosim :) Kamuflaja gerek yok.. Nasıl? Yakışmış mı? :)
Gelelim bu güzelliğin bedeline.. Seans fiyatı 300-350 TL arasında değişiyor.. Evet, lüks bir bakım. Zaten geçen sene yeri yerinden oynatan milyonerler fuarında da sergilenmiş bu bakım. Kozmetik firması olarak milyonerler fuarına katılan tek firma onlarmış..
Böyle bir deneyimim de olmuş oldu.. Bakalım daha neler yaşayacağım :)

0 comments:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada