26 Ekim 2009 Pazartesi

e.l.f. Mini Make Up Collection





Bir elf hayranı olarak, elf'in bana hediye ettiği bu muhteşem ürünü sizinle tanıştırmaktan onur duyarım efenim..


Kendisi, 15$'lık alışveriş yaptığım için bana ücretsiz gelmişti.. Oysa bu ürünün kendi fiyatı zaten 15$ :) I LOVE ELF..


Yukarıdaki fotoğraf paletin en açık hali..


Daha önceki yazılarımda da belirtmiştim, ben Amerika'daki elf'ten alışveriş yapıyorum. Aynı ürünler çok daha uygun fiyata ve Amerika sitesinde daha çok promosyon yapılıyor..




Alışveriş yaptığım zaman, bu hediyeden pek bi medet ummamıştım açıkçası. Fırçalarım, göz farı setlerim vs daha cazip geliyordu.. Ama paket elime geçince, ana ürünlerden çok bu hediyeyi sevdiğimi farkettim.. Yukarıdaki resimde elf'in bana notu görünüyor.. Your gift from elf..




Paleti kutudan çıkarınca karşımıza gelen görüntü ise bu.. Son derece kaliteli bir malzemeden yapılmış palet kutumuz.. Kutu minnacık gerçekten.. Kare. Her tarafı kısa marlboro lights paketinden 1 cm daha uzun.. Sigara içmek zararlıdır, benzetme için aklıma başka şey gelmiyo şu an, sorry.


Set toplam 27 üründen oluşuyor. İçerik şöyle :






- 9 göz farı


- 1 krem göz farı


- 1 allık


- 1 bronzlaştırıcı allık


- 10 ruj


- 1 kaş farı


- 1 mini göz kalemi


- 1 göz farı aplikatörü


- 1 allık fırçası


- 1 dudak fırçası





inanması zor ama bu ürünlerin tümü bu minicik paletin içinde..








Yukarıdaki fotoğrafta close up allık ve aplikatörleri görüyoruz. Kaş farını hiç kullanmadım. Ama allıklar cidden güzel. Yoğun pigmentli..







Yukarıdaki fotoğraf paletin sol tarafı, göz farı bölümü.. Far renkleri çok kullanışlı. Normalde paletlerdeki en büyük sorun, dandirik renklerin bir arada olmasıdır. Fakat bu öyle değil. Hakikaten sürülecek, kullanılacak renkler var içinde.. Yumuşacık ve çok kalıcılar.. En üstteki büyük dikdörtgen bej renkli far krem far. Baz olarak kullandım, güzel oldu.

Bu da paletin en sağ tarafındaki ruj kısmı. Burada da yine kullanışlı renkler görüyoruz. Hemen hemen her saç ve cilt rengine uygun renkler seçmişler. Çok iddialı tonlar yok. Sevdim.





Son olarak, üstteki resimde tüm ürünlerin renk isimlerini görebileceğiniz tablo yer alıyor. Saolsun, elf güzel bir tablo yapmış, beni uğraştırmamış :)

Eğer elf USA sitesinden alışveriş yapma olanağınız varsa (yani, TR'ye gönderim yapmadıkları için, USA'de bir tanıdığınız varsa) size güzel bir haberim var :

Herhangi bir online alışverişinizde, checkout esnasında "LOYAL" kupon kodunu ilgili bölüme girerseniz, ÜCRETSİZ Mini Make Up Collection siparişinize ekleniyor.. Böylece benim gibi hiçbir ücret ödemeden bu muhteşem ürüne sahip olabilirsiniz..

İster işyerinize götürün, çekmecenizde dursun (perfect for immediate touch-ups)

İster başköşeye koyun, temel parçanız olsun

Ama ne yapın edin, bu paletten bir adet edinin..derim.

PS : elf bu ürünün pembe ambalajlısını da çıkardı. Ekim ayının Meme Kanseri Ayı olması nedeniyle bu ürün piyasaya çıktı. Meme kanserine destek olmak isteyenler pembe verisyonunu da satın alabilirler. Link : http://www.eyeslipsface.com/kits/think_pink

Ha bir de, paletin kullanım süresi 2 sene (24M)

imza : elf uzmanı

7 comments:

Sıla Yılmaz on 27 Ekim 2009 00:52 dedi ki...

Süpermiş tatlım ya :)

Sim on 27 Ekim 2009 12:37 dedi ki...

eveeet sana da alalımm

Aslı on 28 Ekim 2009 19:34 dedi ki...

Ben de istiyoruuumm! Ama ABD de kimsem yok ki... Şu uk sitesi de azıcık geliştirse kendini ne var...

Sim on 28 Ekim 2009 19:40 dedi ki...

Aslıcım, www.amerikadaniste.com adresini önerebilirim sana. Sanal olarak bir USA adresin oluyor, paketler o adrese gönderiliyor. Aslında o adres amerikadaniste.com yetkililerinin adresi. Sonra onlar UPS, FedEx vs ile TR'ye gönderiyorlar. 1 kez kullanmıştım. Denemeni öneririm.

Dominika on 2 Aralık 2009 13:33 dedi ki...

çok güzelmiş.. güle güle kullan..
bende geçenlerde bir alışveriş yaptım 25 euro üzerine veriyordu hediye bir palet.
inşallah budur.. sabırsızlıkla bekliyorum :)

Hayattan Azıcık on 30 Ocak 2010 01:57 dedi ki...

Bir kısmet olmadı şu elf alışverişi deliriyorum amerikada tanıdık var ama amerikadan alırsam herhalde 100 ürün alırım gümrükte sorun çıkmıyormu derdim çilem bu çıkmıyor diyorsan alayımm... Acele cevap verirmisin yarın ona göre alışveriş yapacağım.

Sim on 1 Şubat 2010 23:02 dedi ki...

Dominika, geldi mi paketin? Umarım beğenmişsindir.. Biraz sarışınlık yapıp yorumunu yeni gördüm de.. :)

estergonyeşil, USA adresinin TR'ye gönderimi yok cnm. UK adresini dene TR'ye sevkıyat için.. Eğer bir tanıdığın valizinde taşıyacaksa gümrükte sorun falan olmaz..Tabi makul miktarda ürün aldığını varsayarsak.. :)

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada