5 Temmuz 2009 Pazar

Shoe-shoppin.. :) OLA..!


Evet, bu bir kozmetik blog..ama napim...ayakkabı deyince akan sular duruyor :)

Bu fotoğraflar geçen Pazar gününden kalma..

Arkadaşım Zeynep ile caddede dolanırken ayakkabı turu yaptık... Ayakkabı satan hemen hemen her mağazaya girdik.. (malum indirim zamanı..)

Best friend'imin nişanı var yakın zamanda..ona elbise almıştım..Altına ayakkabı baktım..Çoook cici modeller var..süper hepsini istiyorum hepsini hepsiniiiiii...

Yukarıdaki foto Nine West'te gördüğüm her ayakkabıyı deneme modundayken Zeynep tarafından çekildi..

Allahım, hayatım böyle bir yerde geçse...Ya da evimin salonu böyle olsa...Vitrinde çeşit çeşit rengarenk ayakkabılar dursa...

Favorilerimden biri bu..Topshop..Fiyatı 189 TL...Topshop %50 indirimde aslında ama bu model indirime girmemiş...Bir de fıstık yeşili vardı..Çook güzel ve topuğu incecik olmasına rağmen çok rahattı..hayret..

Yukarıdaki yine topshop...Bu cici şey indirim kapsamında...Fiyatı 149 imiş ama indirimle 79TL olmuş...Almadım ama aklım kaldı..Bence çok kullanışlı ve çooook rahat...I love you topshoooopppp...I love you topshooooppp... (PS : ayakkabı 40 numara, ben 38 giyiyorum...nasıl olduysa oluverdi ayağıma..)
Bu arada bileğim kalın çıksaymış :) Normalde değil, kadraj maduruyum :)



Bu da Nine West..139 TL. Sanırım bunu alacağım. Fuşya ve rugan...(bayıldığım iki şey bir arada..) Aynı modelin mavisini de yapmışlar ama rugan değil, parlak deri ve açık mavi-orta mavi-koyu mavi şeklinde degrade şekilde gidiyor..Süper cici süpeer...dimiii :)


0 comments:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
Protected by Copyscape Web Plagiarism Checker
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada