19 Mayıs 2009 Salı

Stila Petal Infusions nemlendirici


Bu nemlendiriciyi strawberry %75 indirim yaptığı dönemde aldım. Çünkü çok ucuzdu (12.5TL)
Normal satış fiyatı yine strawberry'de 47 TL.
Yağlı ciltler için. Gerçi cildim normal-kuru arası ama neden aldım bilmiyorum...Stila'nın makyaj malzemeleri çok iyi..acaip memnunum...Bu da güzel çıkar diye düşündüm ama nafile...
Hiç ama hiç memnun kalmadım. Cilde sürdükten sonra kalıp gibi yapıyor. Ağzımı yüzümü hareket ettirdiğim zaman cildim geriliyor. Üstelik kokusu da hiç güzel değil, auto-brozant kremler gibi kokuyor..
Şu an itibariyle strawberry'nin yaptığı kampanyada 1+1 39.5TL'ye satılıyor...Yani iki adet ürüne sadece 39.5 lira ödüyorsunuz..
Ama kesinlikle tavsiye etmiyorum...Hiç beğenmedim...Acilen Clinique DDML siparişi vermem lazım..Bunu da her zamanki gibi birine hediye edicem herhalde..Bakalım..

3 comments:

Hedonist Queen on 16 Ocak 2010 00:15 dedi ki...

Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim sayılır çok hoşuma gitti birkaç gündür takipteyim:)
Stila nemlendirici hakkında yorum yapacaktım, Ben bu nemlendiriciden çok memnunum.
2 yıl önce ben de indirimle 10tl gibi bir fiyata almıştım Çilekten, hala diğer nemlendiricilerle dönüşümlü olarak kullanıyorum.
Sanırım cilt tipi yüzünden memnun kalmadınız, benim cildim yağlı ve bu yüzden dikkatimi çeken bir üründü çok da memnunum hiç kurutmadan yumuşadığını hissediyorum cildimin.
Kokusunu da limona benzettim ben, hoşuma gidiyor yani :)
Neyse, kısacası oldukça yağlı ciltler için hafif ve ideal bir nemlendirici ancak kuru-karma cilde çok hafif kalır haklısınız.
Harika blog, tekrar tebrik ederim :)

Sim on 16 Ocak 2010 10:54 dedi ki...

Hedonist Queen : Güzel yorumların için teşekkür ederim, bunları duymak, yeni okuyucular kazanmak benim için müthiş bir motivasyon kaynağı..
Evet, nemlendirici sanırım cilt tipi nedeniyle uymadı bana.. Kokusu limonlu gibi haklısın, ama ben beğenmedim :)
Hafif bir nemlendirici..Ama bana daha yoğun bişi lazımdı..
Takipte kal, beni hep oku olur mu?

Hedonist Queen on 16 Ocak 2010 14:14 dedi ki...

Evet cilt tipi kesinlikle çok önemli özellikle nemlendirici ve temizleyicilerde, benim cildim yağlı olmasının yanında çok hassas o yüzden fazla yoğun nemlendiriciler kızarıklık ve kabarcıklar oluşturuyor yüzümde.
Ama yine de sırf indirimde diye cilt tipime uymayan şeyler de alıyorum arada, o yüzden seni anlıyorum malum karşı koyulamaz Çilek indirimleri :)
Bu arada benim bloguma da beklerim, henüz çok yeniyim ama ben de StrawberryNet indirimlerini ve makyaj ürünlerini takip etmeyi seviyorum.
Ayrıca bu blog kesinlikle okumaktan en zevk aldıklarım arasında yer aldı, takipteyim :)

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada