17 Mayıs 2009 Pazar

Lipsss Lipppsss Lipppsssss




Efenimmm bunlar benim çanta cicilerim. Yani, makyaj malzemelerimin arasında durmayan, çok profesyonel olmayan, ama cicili bicili hoş kokulu dudak oyuncaklarım.
OK, artık her bayanın çantasında bir lip-gloss, lip-butter, lip-bişeysi var...Ama iddia ediyorum, hepsini denedim, bunlar en iyileri..
Sol üstteki rengarenk paletten başlayalım. Bu Clarins'in dudak parlatıcısı paleti. Çoook şeker bişey, çocukken kullandığımız yapma makyaj setlerine benziyor.. İçinde 12 farklı renkte minnacık dudak parlatıcısı var. Hepsi parlatıcı, hiçbiri yoğun kıvamlı ruj değil. İçinden ayrıca minik bir dudak fırçası çıkıyor. Kolay uygulama için. Ben bunu çoğunlukla çantamda tutuyorum. Çünkü sürmesi çok keyifli :) Özellikle mavi olan parlatıcı süper bişey. İlk başta çok garipsemiştim, sonradan farkettim ki dişlerimi daha beyaz gösteriyor..
Geçen gün Akmerkez Golden Rose corner'a uğradım, düz beyaz renkli far almak için (düz beyaz farı gözaltlarıma sürüyorum). aaaa bir baktım benim cici clarins paletimin aynısını yapmışlar..!! Ambalajından minik fırçasına kadar tıpatıp aynısı.. İçime oturdu :) Ama renklerini inceledim, kesinlikle benimki gibi değil. İçinde yoğun kıvamlı rujlar vardı, ve renk seçeneği bu kadar fazla değildi. Ben bunu free shop'tan 20EUR ödeyerek aldım. Parfümerilerde bulunacağını sanmıyorum çünkü travel@clarins adlı özel seyahat serisi ürünü.
Sağ üstteki klasik lip butter. Coconut aşığı biri olarak bunu resmen yiyiyorum :) Bitirdiğim 3. lip butter sanırsam...Fiyatı 20 TL civarındaydı..
Sol alttaki lip gloss birçok okuyucu için ilginç gelecek biliyorum. Çünkü markası ZARA. Evet, aslında ZARA'nın makyaj malzemeleri de var...Ama senelerdir beklememe rağmen inatla Türkiye'ye getirmiyorlar..Ben bunu 3 sene önce Londra'dan aldım.. Çok da ucuzdu..
Bildiğiniz lip gloss, yapış yapış biraz, boool booool parlıyo sürünce (bir arkadaşım bu tür ürünleri sürenlere "makarna yemiş gibi" der...şimdi askerde...kulakları çınlasın..)
Tek güzel yanı şu kiiiii, kokusu olağanüstü...Bu bubblegum rengi. Çok uçuk bir pembe, ve adından da anlaşılacağı gibi sakız aromalı..Muhteşem kokuyo ya, mmmmmm..
Ve en son ürün (pembe yuvarlak kutu) Agatha ruiz de la prada'nın lip balm'ı. Kiraz kokuyo, Nivea Chery gibi. Agatha ruiz de la prada aslında çok ünlü bir kıyafet tasarımcısı. Bu lip balm'ın ambalajı gibi, şeker gibi uçuk kaçık tasarımları var (biraz Betsey Johnson gibi diyebiliriz..)
Bir özelliği var mı bunun? Hayır yok. The Body Shop'un Born Lippy'lerine benziyo. Nereden aldım? Viyana havaalnındaki free shop'tan 5 EUR'ya aldım. Madem bir özelliği yok neden aldım? Kutusu çok şekerdi, makyaj malzemelerim arasında cici durur dedim..Hasta ruh işte...Yapacak bişiy yok :)

5 comments:

Eren dedi ki...

o şimdi asker canı makarna yemiş kız ister :)) heheh

Sim on 12 Kasım 2009 16:00 dedi ki...

:)

hersheyler on 8 Aralık 2009 23:13 dedi ki...

Agatha ruiz de la prada'nın ürünlerini ben çok seviyorum benden 4-5 değişik şekli var ama sırf lip balm diiler bildiğin vazelin esasında:) her türlü kuruyan yerede uygulanıyor ve yağlı bir his bırakmıyor

Sim on 8 Aralık 2009 23:37 dedi ki...

aaa ben bilmiyordum öyle olduğunu..
tırnaklara da sürülür mü acebaaa?

hersheyler on 8 Aralık 2009 23:50 dedi ki...

denemedim ama olabilir tırnak kenarları için en güzel ürün shea içerikliler bath&body'nin bir kremi var katiküller için shea oranı çok yüksek onu tavsiye ederim hayatımda gördüğüm en güzel krem maniküre gerek kalmıyor

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada