6 Mayıs 2009 Çarşamba

Guerlain vs. Stila




İşte kıran kırana bir mücadele :)
Malum yaz geliyor, bronzlaştırıcı pudralar yine gözde..
Senelerdir kullandığım gözbebeğim Guerlain terracota'yı bu sene aldattım. Gittim Stila sun highlighter satın aldım. Aramızdaki ilişkiyi bozmak gibi bir niyetim yoktu ama Strawberry'nin %75 indiriminde bu ürünün 12.5TL olduğunu görünce dayanamadım "add to cart" dedim..Aslında iyi ki de demişim :)
Şimdi efendim, Guerlain'in kalitesi tartışılmaz.. Özellikle benim kullandığım bu yukarıdaki ürün (Terracota Light Brunettes 02) gerçekten çok hafif ve doğal bir bronzluk veriyor.. Ve nasıl oluyorsa tam 2 yıldır kullanmama rağmen bitmiyor..
Ama; çevremde gördüğüm tüm terracota sahiplerinin yaşadığı sorun bende de var.. Terracota belli bir süre sonra taşlaşıyor. Yani, o kadar sert bir hale geliyor ki, fırça üzerine değse de ürün fırçaya gelmiyor. Birkaç kez jiletle hafifçe kazıdım, düzeldi, ama sonrasında yine..
Gelgelelim Stila'nın bronzlaştırıcı pudrasında bu sorun yok. Çook yumuşak, bir fırça darbesi ile bol miktarda ürün fırçaya geliyor. Terracota ile kıyaslandığında daha çok ışıltı içeriyor. Hatta geçen gece kollarıma, göğüs bölgeme ve omuzlarıma bile uyguladım. Verdiği renk hafif, badana yapılmış gibi bir turuncu değil. Gayet cici bence..
Peki bu yarışı kim kazanıyor..?
Renk bakımından : Guerlain Terracota
Doku bakımından : Stila Sun Highlighter
FİYATLAR:
Guerlain Terracota : Strawberry'de 69.50 TL (Sevil'de 119 TL)
Stila Sun Highlighter : Strawberry'de 44 TL (Sephora'da 58TL)

3 comments:

Adsız dedi ki...

cnm stila sun higlighterinn nosu kaç? güzel renk veriyor mu?

bn strawberrye baktım ama bi bundan var bi de bronzlaştırıcı var. merak ettim düşündüm alsam mı die.
ürünleri nasıl hiç bi bilgim yok.bilgilendirrsen sevinirim :)

Sim on 23 Şubat 2010 11:46 dedi ki...

Mor Kelebek : Ben bu postu yazdıktan kısa süre sonra kırıldı o bronzer biliyo musun :( tuzla buz oldu hem de.. kurtarılacak gibi değildi..

Numara 2 idi. Rengi çok tatlıydı. Cildimde simli değil ama sedefli bi parlaklık oluyordu. NARS orgasm'ın ışıltısı gbii düşün.. Stila iyidir, her ürünü değil, ama farları, lip glaze'leri ve uçuk indirimlerle satılan setlerini tavsiye ederim. Bu bronzer da iyiydi ama ben aldığımda 10 küsür lira idi.. Acil ihtiyacın yoksa indirimleri takip et bence. Bu ürün sık sık indirime giriyor..

Adsız dedi ki...

şuan indirimde bi seti var. Rimel bronzer gloss fln bayağ indirimli kararsız kaldım bronzeri denemek istiodum :D

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada