2 Mayıs 2009 Cumartesi

Gap Parfümler..


Gap uzun süredir Türkiye'de..


Ve gördüğüm kadarıyla gerçekten çok benimsendi, çok sevildi..


Pantolon kalıplarını beğeniyorum. Uzun süredir severek giydiğim bir pantolonum var mesela..


Bazı penyeleri de gerçekten çok kaliteli oluyor..


Ama insanların kocaman GAP yazan giysilerle etrafta dolaşmasına bir anlam veremiyorum. GAP bana "Güneydoğu Anadolu Projesi" veya "Gay And Proud" terimlerini hatırlatıyor..Sorry yani :)


Amma ve lakin, bazı vücut ürünleri gerçekten başarılı...Çok kısa bir süre önce kozmetik ürünlerini de Türkiye'ye getirmeye başladılar. Favorilerim aşağıda :

1- GAP Body Sunny Side Body Mist



Bu dev bir body mist. Ben bu iki parfümü de Amerika'dan almıştım. 2008 Aralık ayında bu ürüne sadece 3,5$ ödedim.. Normalde 16,5$ fiyatı var, ama Dallas'ta tesadüfen bulduğum GAP Outlet'te (Grapevine Mills Mall) sadece 3,5 dolara satılıyordu. Hemen kaptım tabi :)

Böyle meyveli, hafif, Clinique Happy tadında bir kokusu var. Evimde oturma odasında duruyor. Arada bir gelip geçerken sıkıyorum. Kokusu pek de kalıcı değil, ama olsun, şişenin güzelliği yeter :)

GAP'in web sitesinde satış fiyatı 16,5$. TR fiyatını bilmiyorum.


2- GAP Coconut Tuberose Eau de Toilette


İşte yine coconut.. Bu da GAP'in Eau de Toilette'lerinden biri. Bence en güzeli. Bunu da aynı outlet'ten 4,5$'a satın aldım. Şaka gibi ama Türkiye'deki satış fiyatı 79TL. GAP web sitesinde ise 28$'a satılıyor. 28$'lık bir parfümü ben nasıl 4.5$'a aldım hala anlayabilmiş değilim.

Kokusu ağırlıklı olarak yasemin içeriyor sanırım. Ben şahsen Marc Jacobs'ın BLUSH isimli parfümüne çok benzettim. Resmen aynı kokuyorlar..

Bütün kış başka parfümler kullanmaktan buna henüz sıra gelmemişti. Sanırım yazın ana parfümüm bu olacak.

0 comments:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada