6 Mayıs 2009 Çarşamba

Favorite Three..



İşte favori temizleyicilerim..
1-Lancome Bi-Facil
2-Clinique Take the Day Off Cleansing Milk
3-Lancome Clarifying Toner
1-Bi-Facil için fazla söze gerek yok....Ne çıktıysa aldım, ne istediysem denedim...Ben Bi-Facil gibisini göremedim. Böyle bir temizlik hissi olamaz..Bitirdiğim 8. şişe falan herhalde..Kesinlikle 10 numara..(free shop fiyatı Aralık 2008'de 20 EUR idi)
Clinique Take the Day Off ile tanışmam biraz tesadüfi oldu..Normalde Avrupa içi aktarmalı uçuşlarda 100ml üzerinde sıvı taşınamayacağını biliyordum. Fakat Almanya'da direk uçuşlarda da bu kural uygulanıyormuş. Gestapolar Lancome temizleme sütümü ve birkaç makyaj malzememi daha alıp çaattt diye çöpe attılar gözümün önünde.. Peki ben n'aptım? İstanbul'a varır varmaz free shop'tan kendime bu Clinique sütü aldım. :) İyi ki de almışım, Lancome'un sütünden çok daha başarılı. Daha iyi temizliyor ve nemlendiriyor..(free shop fiyatı Aralık 2008'de 19.5 EUR idi)
Lancome Clarifying Toner güzel bir tonik. Çok sert değil. Bundan önce Clinique #2 kullanırdım. OK çok güzeldi ama çok da sertti, cildimi yakıyordu.. Bu tonik daha yumuşak, kokusu da çok güzel..(Bunu Sevil'den almıştım-o zamanlar internetten alışverişi henüz keşfetmediğim zamanlardı :p)

1 comments:

Esra E. on 10 Aralık 2009 02:07 dedi ki...

şu bi facil le tanısamadım kelepir bir indirime denk gelemedim takibindeyim ço karizmatik çookkkkk işlevini anlatmama bile gerek yok:))

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada