31 Mayıs 2009 Pazar

Estee Lauder Pure Pops


Strawberry'nin indirimi yüzünden ihtiyaç dışı yaptığım alışverişlerden biri daha..
Hayır yani, hayatımda krem far kullanmadım, hiç benlik değil..Ama ucuz görünce dayanamadım aldım..

Estee Lauder'in krem göz farı : Pure Pops #1 Golden Seduction.

Minicik bişi..7ml sadece...zaten o kadar yoğun ki, kibritin kahverengi kısmı kadar bi far almak yeterli oluyor her iki göz için..Sanki MAC'in pigmentlerini krem haline getirmişler gibi..Üstelik kalıcı da..

Fakat göz farı sürünce başıma en sık gelen felaket bunda da oluyor malesef..Gözümün kat çizgisi içerisine far doluyor ve çizgi halinde öylece duruyor orda..

Strawberry'nin web sayfasında rengi daha açık görünüyordu..ismi de golden seduction olunca baya altın rengi bişi bekliyordum açıkçası...Linki aşağıda..

http://tren.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/pure-pops-creme-eyeshadow-----01/80656/?#DETAIL

Ama elime bu koyu renk far geldi. Resmen bakır rengi..Ben de strawberry'e mail yazdım. Bana sanırım yanlış ürün gönderdiniz, ambalaj doğru ama içinden çıkan far başka renk dedim. Canım strawberry'im bana derhal ürünün yenisini gönderdiler..Hatta elimdeki farı iade etmemi kabul bile etmediler.. Sizde kalsın sorun değil dediler...Çok seviyorum onları ya :)

Sonra elime 3 gün içerisinde (süper hız) yeni paketim geldi. Bi açtım, içindeki ürün benimkinin aynısı...Sonra yazdım tekrar bana aynısını gönderdiniz diye..sanırım web sitenizdeki renk kartelasında sorun var dedim.. Onlar da hiç sorun değil, ikisi de sizde kalabilir dediler.. :) böyle bişey var mı ya?

ben de elimdeki ikinci farı anneme hediye ettim :) aynı evin içinde napıcaksak bunları..

neyse, böyle bi hikayesi var işte bunun. Sadece bir kere sürdüm, öyle duruyo far çekmecemde..Vakti gelir sürülür elbet..

2 comments:

Eren dedi ki...

nelerle uğraşıosun sen yaa :D

Sim on 12 Kasım 2009 16:01 dedi ki...

Antidepresan niyetine :)

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada