2 Mayıs 2009 Cumartesi

En iyi Peeling'ler..


İlk yazımın peeling'lerle ilgili olmasını istedim..
Güzelliğine meraklı biri olarak peeling kremler vazgeçilmezim. Çok araştırdım, çok ürün denedim.. Sonuçları paylaşmak istedim..

Bence en iyi peeling'ler :
1-Clarins - Gommage Tonic Corps
2-Victoria's Secret - Bare Bronze Body Scrub
3-Victoria's Secret - Garden Collection Body Scrub (artık üretilmiyor malesef..)
4-The Body Shop - Coconut Body Scrub
5-Loreal - Exfotonic Exfoliator
1- Clarins - Gommage Tonic Corps





































Bu ürün kullandıklarım arasında kesinlikle en iyisi...

Çok iri tanecikleri var ve suda kesinlikle eriyip yok olmuyor. Özellikle kuru cilde uygulamanızı tavsiye ederim, sonuç gerçekten inanılmaz..

İçerisinde bitkisel yağlar var, kokusundan da anlaşılıyor. Ve ölü derileri yoketmenin yanısıra cildi gerçekten çok güzel nemlendiriyor..
Fotoğrafta görülen ürün profesyonel kullanım için olan versiyonu. Strawberrynet'te %50 indirime girdiğinde satın almıştım. (Strawberry zaten ayrı bir başlık konusu, onun da üzerinden ayrıca geçeceğiz..) Bu versiyonu tam 500 gr (yarım kilo!) ve yanında turuncu spatulası ile beraber geliyor..O kadar büyük ki, evime gelen arkadaşlarıma minik kaplar içerisinde hediye etmeme rağmen bitmiyor :)

Piyasada satılan hali ise aşağıdaki gibi :












Altuğ Kozmetik'te 97 TL'ye satılıyor. Ancak bu versiyon 200 gr. İçeriği aynı.

2-Victoria's Secret Bare Bronze Body Scrub




















Victoria's Secret'ın Bare Bronze serisinin peeling'i. Bunu Amerika'dan almıştım. Hindistan cevizi delisi olduğum için ilk kokladığımda vuruldum çünkü buram buram hindistan cevizi kokuyor..

Yaklaşık 200 gr. Ben 16$ ödedim. İçerisindeki tanecikler çok çok sert değil, ancak kokusu ve kreminin hafif formülü sayesinde duşta bunu kullanmak inanılmaz keyifli oluyor..Üstelik kokusu çok kalıcı, neredeyse tüm gün burnuma geliyor..


3-Victoria's Secret Garden Collection Scrub
























Yine Victoria's Secret'a ait başka bir scrub. Birçok ürünü olan Garden Collection serisinin peeling'leri inanılmaz başarılı.. Ama nedense üretimi durdurdular.. Garden Collection serisinde artık scrub olmayacak... Ben favori kokum olan Strawberries&Champagne'i kullanıyorum. Yine iri tanecikli, suda erimeyen bir scrub. Kokusu her VS ürünü gibi çok kalıcı. 200 gr. Ben 5$ ödemiştim geçen sene. Keşke birkaç tane daha alsaymışım.

4- The Body Shop - Coconut Body Scrub






























İşte yine coconut.. Body Shop'un Body Butter'ları zaten meşhur..

Coconut favori kokum. Ben duş jeli + scrub + body butter üçlüsünden oluşan set sayesinde bu peeling ile tanıştım. Kokusu nefis, insanın yiyesi geliyor. Büyük olanın fiyatı Türkiye'de 30 TL idi en son.

Tanecikleri çok iri değil. Açıkçası diğerleri ile kıyaslandığında çok etkili bir peeling olduğunu da söyleyemem.. Ama o kokusu...aaahh coconut :

5- Loreal Exfotonic Exfoliator

Geçen sene kullanıp bitirdiğim bir peeling. Yeşil tüp versiyonunu kullanmıştım. Güzel, enerji veren bir kokusu var. Peeling özelliği ve tanecikleri gayet başarılı. Vücuda detox yapılmış bir his veriyor. Bu ürünü eczanelerde hatta marketlerde bile bulmak mümkün.. Fiyatı 20 TL civarında..

0 comments:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada