17 Mayıs 2009 Pazar

Dudak Kalemleri..





Dudak kalemi çok kullanmam..ama nedense zırt pırt satın alırım :) zevk işte..
Mümkün olduğunca nude renkleri tercih etmeye çalışıyorum. Parlatıcıdan önce hafifçe sürmek hoş durabiliyor..
Resimde görünen kalemleri bileğimin iç kısmına sürdüm. Renkerin daha net anlaşılmasını sağlasın diye..
Neyse, gelelim ürünlere :
CHANEL Precision Lip Liner - Natural
Çook yumuşak ve kaliteli bir kalem. En güzel özelliği ucunda bir dudak fırçası olması..Böylece kalemi sürdükten sonra fırça yardımıyla rengi dudakta yayabiliyoruz ve keskin bir görünüm olmuyor..Chanel'in web sitesinde satış fiyatı 28$. Renk gerçekten doğal, benim tenimde güzel duruyor (ki gayet açık tenliyim..)
VERSACE Comfort Lip Pencil - V 2007
Bu kalemi satın aldığımda kalemtraşını da hediye etmişlerdi. Almanya'dan almıştım, sadece 9EUR ödemiştim (geçen sene), sanırım bir promosyon dönemine denk geldim. An itibariyle strawberry'de bile satış fiyatı 35 TL. Bu kalemin rengi bira koyu ama içlerinde en yumuşak olanı da bu. Çok kolay sürülüyor, resmen kayıyor dudakta.
GUERLAIN Lip Liner Pencil - Nougatine No8
Guerlain ürünlerinin kalitesi tartışılmaz. Bu kalem de son derece yumuşak, sürümü kolay bir kalem..Rengi epey koyu çıkmış ama aslında dudakta böyle durmuyor..Fiyatı Altuğ parfümeri'de 65 TL civarındaydı..Normalde bi dudak kalemine bu kadar para vermem..ben de şaşırdım :) Uzun zaman önce satın almıştım, zaten ambalajı da değişmiş...
PASTEL Dudak Kalemi - No:1
Tek yerli kalemim. Rengi güzel, çok açık ve çok doğal. Ama sürümü tam bir facia..Sorry yani, Çok sert..sürerken canım yanıyor resmen..Ucuz da bişey, maksimum 4-5 TL'dir..
SONUÇ : Yumuşaklık ve sürüm kolaylığı bakımından VERSACE bu yarışı alır..Ama CHANEL'in fırçası da pratiklik sağlıyor, yabana atmamak lazım..

0 comments:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada