31 Mayıs 2009 Pazar

Diesel Parfümlerim




www.cheapsmells.com internet araştırmalarım sırasında keşfettiğim bir web sitesi. İngiltere menşeili bir site. Parfüm fiyatları i-na-nıl-mazz ucuz..Çoğu zaman strawberry'den daha uygun oluyor parfümler..şaka gibi..
Şimdiye kadar toplam 8-9 defa sipariş verdim. Her seferinde en geç 6 iş gününde elimde oldu paketler..Tüm ürünler eksiksiz ve doğru bir şekilde geldi..Fakat strawberry'deki gibi bir takip numarası verilmiyor malesef. Yani postanın nerede olduğunu takip edemiyoruz...Yine de ben kefilim, tüm siparişlerim kusursuzdu..
Bu ilk siparişim...2 adet Diesel parfüm..Her ne kadar şu sıralar Fuel for Life furyası esse de, liseden kalma cicilerimi tercih ettim ben..Çok eski kokular ama çok da güzeller..
Resmen süt kokuyor bu parfüm. Hani yeni doğan bebeklerde bi süt kokusu olur ya, onun gibi bence.. Kutusunda inekler var, şişesi de süt şişesi gibi zaten..Cici bir koku..Burada da çok pahalı satılmıyor, ama sitedeki fiyatı şaka gibi (7.99 GBP)
Bu da çok cici bir ambalajda geliyor, fotoğraftaki gibi bir tüp içerisinde..Tüpü atmadım, hala içinde duruyor..Kesinlikle ama kesinlikle coconut var bu parfümde..İlk sıkıldığında meyveli-çiçekli gibi kokuyor ama 1 saat sonra hafif bir vanilya-coconut kokusu kalıyor vücutta..Bunun fiyatı da 8.95 GBP.
cheapsmells sipariş verilen ürün başına 2.15 GBP kargo bedeli alıyor. Aşağıya kutudan çıkan faturamı koydum. 2 ürün için 4.30 GBP kargo bedeli var. Taa İngiltere'den gelen ağır bir paket için gayet uygun bir kargo ücreti bu. İstanbul içi yurtiçi kargo'lar bile 4-5 lira sonuçta..
Eğer satın alınan ürün set ise (kofre gibi) o zaman kargo bedeli 3.15 GBP oluyor..
Parfüm ihtiyacınız için sakın ama sakın Sevil, Altuğ gibi parfümerilere gitmeyin. Yazıktır günahtır.. :) Ben zamanında tüm paramı onlara harcadım.. Ama artık herşeyimi internetten alıyorum ve çok da memnunum. Tavsiyem şudur : Gidin Sevil'e, YKM'ye..deneyin kokuyu..Sonra eve gelin ve strawberry, cheapsmells gibi siteleri inceleyin. Karşılaştırın. Hangisi daha avantajlı ise onu tercih edin.. :)
Bu arada 1 GBP : 2.4 TL civarında.. Fakar kredi kartı ekstreme baktığımda şunu görüyorum : banka önce GBP'yi dolara çeviriyor, sonra günün dolar kuru üzerinden TL'ye çevirerek o tutarı karttan çekiyor...Direk GBP-TL dönüşümü şeklinde değil yani..Bunu da hesaba katmak lazım..
Peki ben bu ilk alışverişime ne kadar ödedim? 21.24 GBP = 50 TL..!!!
Sadece 50 TL'ye iki adet Diesel parfüm sahibi oldum :)
ÖNEMLİ DİPNOT : Cheapsmells'e mail attığınız zaman KDV'yi kredi kartınıza iade ediyor.. Ben birkaç siparişi biriktirdim. Ve sonrasında mail yazdım. Tüm KDV'yi kredi kartıma iade ettiler :) Yazışmalar aşağıda..
Hello, I placed three orders from your website. I'm really happy with the products & services you provide.. On your FAQ parts it says : "What about VAT? All of our prices are inclusive of UK VAT where applicable. If you are eligible for a VAT refund please contact us, quoting your order number, on +44 (0) 1481 811188 or email info@cheapsmells.com."
Accordingly, I want my VAT prices to be returned to my credit card. Because I am not a UK citizen.. My order numbers are : 2306455 - 2331673 - 2431195 Thanks in advance for prompt reply. Regards, Kozmosim
------
Dear Kozmosim,
Thank you for your e-mail. I have issued you a VAT refund for the amount of £6.58 straight away. Pease note that it can take up to a week to show on your account and the refund is for all the order numbers that you have provided. Kind Regards Verity LoughlinCustomer Services Administratorwww.cheapsmells.com==========================Tel: 0044 1481 811199Fax: 0044 1481 730856==========================








1 comments:

Unknown on 7 Mayıs 2010 21:13 dedi ki...

merhaba ben cheapsmellsden parfüm sipariş etmiştim.24gün oldu hala gelmedi.acaba hangi kargoyla calışıyolar bu kadar gec kalması normalmi?tesekkürler lütfen bilgi verin.

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails
 

! Kozmosim.. ! Copyright © 2009 Cosmetic Girl Designed by Ipietoon | In Collaboration with FIFA
Girl Illustration Copyrighted to Dapino Colada